Message |
|
cu siguranta are ca foloseste acelasi sistem cu difuzor ceramic in interiorul filtrului de apa, dar nu cred ca are bureti
|
 |
|
si a doua poza mai clara
|
 |
|
Hai ca va salut!
Sa va povestesc ce am patit aseara, dupa ce am terminat de vorbit cu voi si decizia care o luasem de a face saratel aud un glas…
Acv. Ce domne gata te-ai saturat de mine, vrei sa ma faci cu saratele dalea? Meduze, scoici, corali si alte anemone.
Eu. Ba baiatule esti in casa mea faci cum vreau eu, nu cum vrei tu, cand te-am cumparat ti-am spus ce am de gand? Ca nu mai vreau plante,buturugi seyriu-ri dalea? Gata.
Acv . Da domne dar alea dece au plante, buturugi si pietre si eu nu.
Eu. Ma n-auzi, fi atent aici, ai zis c-o sa fii cel mai frumos, mai trimis la padure dupa lemne, ai vrut HC-uri, wallichi, cuartoase draci sa te pieptene si tu tot nu esti gata. Ai vazut ce zice lumea, esti ca o oglinda, aia nu trebuie acolo mut-o dincolo, scoate-o paia, bago paia, gata nu mai vreau, saratel scrie pe tine.
In sfarsit i-am zis ca vorbim dimineata m-a mai gandesc.
Dimineata vad mesaje de la voi, si ma trezise-m asa cu dor de Africa, Tanganica calcaroase, nu plante, nu batai de cap, cand! vede nebun’ul ce v-am scris de africane, a sarit ca ars de m-a facut flesca din cap pana-n picioare, apa peste tot , quartoase, lemne ce sa mai, se terminse.
Eu. Zic. Ce faci ba nebun’ule din Africa ce scrie pe tine?
Acv. Vezi domne vezi.
Eu. Ce sa vad baa?
Acv. Pai ce domne eu sunt prostituata ta? cand plantat, cand saratel acu ma faci African.
Eu. Ba te-ia mama dracu.Faci cum iti spun eu.
El in tocu usi gata ca pleaca, ca alelalte au de toate si ca de el nu m-am ocupat cum trebuie, ca i-am promis ca-l fac frumos, c-o sa fie cel mai cel.
Eu. Zic, bine ma si ce vrei?
Acv. Pai mai vreau buturugi, pietre si hc ca nu mi-ai luat, cuartos ca nu ajunge, ca trebuie mai ridica in dreapta.
Eu. Si ce-o sa iasa ba? Draci? Te si vezi frumos crezi ca esti in stare tu sa fii cel mai frumos?
Acv. Domne adu-mi aste si ai sa vezi.
Ma pacalit fraieru si m-am dus la padure dupa lemne, cumpara pietre hc-uri si dai la nebun. Nuu ca i-am zis, daca nu iese te sparg, bag la africani in tine de-te innebunesc, calcaroase scrie pe tine.
Acu ? sa vedem ce a iesit, sa facem si o descriere cu ce dracu i-am luat lu’ asta si sunt curios ce pareri aveti , daca nu pachet Romania direct sa nu-l mai vad.
Acvariu 60*30*30
Lampa 2*24w leduri
Filtrare nu i-am mai luat lasa-l ca nu moare pana ajunge marti. Fltru Hang on va fi plin cu Bio ceramice
Substrat Tetra, nisip quartos
Fertilizare inca nu stiu……?????
Co2 bomba bps/s fara numar ca nu avem pesti (il inebunesc pana cere singur African)
Hardscape lemne din natura, pietre de rau , seyriu
Pante Hc ca m-anebunit, Alternanthera Reinecki, Staurogine Repens, Fissidens Fontanus, Tripartita Japan, Miriophilum Aquaticum, Rotala Wllichi
Fauna Ciclide Africane, sa nu ma vada dracu ca iar pleaca de acasa nu stiu deocamdata
hai si o poza, doua, o poza cu balamucu
|
 |
|
Bre nea Dane dece trebuie sa tunzi? daca e prea intunecos folosim o lanterna dar la cat e de frumos nu avem nevoie nici de lanterna pentru ca e de o frumusete sclipitoare.....deci e luminos
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
cred ca stiu ce ii fac,, nici eu nu sunt multumit de coltul ala. mai am o groaza de lemne maine caut.
|
 |
|
acelasi lucru am observat si eu dar l-am lasat asa sa ascult si alte pareri. Am doua variante pentru coltul din dreapta spate dupa arcada de lemn:
1 sa bag o piatra sa intrerupa acea trecere pe care sa pun HC s
2. sa gasesc o buturuga care sa iasa din apa dar mai groasa dar nu am gasit, stiu ce trebuie acolo, maine fac probe si revin.
multumesc mult
|
 |
|
si dupa trimming
|
 |
|
radacina am schimbat-o ieri, pentru ca rotala nu mergea de loc, m-am enervat si am schimbat si buturuga
|
 |
|
am trecut de acea perioada, poza facuta ieri
|
 |
|
detalii dupa, acum vreau pareri, sugestii, pumni in cap, capete de pereti, va spun doar ca am muncit 2-3zile la el, dar detalii dupa
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Nea Dane esti primul care imi spune treaba asta, ideea ca nu vreau sa-le acopar as vrea sa ramana asa eu as fi pus mai multe dar nu mai aveam loc de pietre, l-am umplut de plante ca a nu le pierd ca pa unde sunt eu sunt foarte scumpe si imi sacrific scap-urile umplundu-le cu plante.

|
 |
|
da intr-adevar era frumos dar din cauza dimensiunilor neechilbrate imi era foarte greu l-am tinut o luna asa
|
 |
|
hai sa urcam niste poze cu schimbarile poza facuta cu o luna in urma

|
 |
|
bre lasa vrajeala vezi ca mai am inca 2 gata si inca doua e pe drum
Multumesc nea Dane acum arata mult mai bine bazinul dar maine pun poze cu el proaspat poza asta aare 1-2luni
Multumesc baieti!
|
 |
|
aquarium 60*30*30
lumina 3*24w Iquantic tropic
fertilizare tropica plant growth premium fertiliser
Co2 DIY 3bps/s nonstop
substrat tropica plant growth
pietris 1-3mm
filtrare Eheim 2213 full with ceramic bio media
hardscape Seiryu stone, lemne din padure
flora: Cryptocoryn e wendtii-tropica, microsorum narrow leaf , rotala macrandra 'mini type 2', lilaeopsis brasiliensis, myriophyllum mattogrossense
fauna 15 Hasemania Nana
si asta suferit modificari copacul scos pus altul alta planta pe el, initial am pus Rotala dar nu mergea sau nu am avut rabdare dar nu am renuntat la idee si tot il fac rosu

|
 |
|
Acvariu: Dennerle 30*30*35
lampa: Dennerle 11w, Arcadia 11wx2
filtru:Sun Sun HW 603b plin cu Bio Ceramic Media
substrat: Aquamedic Volcanit
Fertilizare: Aqua Medic Ferreal +Spureal
Hardscape: crengi si seiryu stone
Plante: Eleocaris accicularis, Fissidens Fontanus, Hygrophila Pinnatifida, Didiplis Diandra, Rotala Sp.Butterfly, Pogostemon Erectus
Elatine Hydropiper
Fauna: Platy (o greseala am luat o pereche si cum i-am bagat au si facut pui si acu imi este foarte greu sai mai scot), Red Cherry
L-am inceput asa, dar am constatat ca nu aveam loc pentru mentenanta, plantat si am renuntat modificand-ul.

|
 |
|