Message |
|
eu zic ca daca lasi rotala sa se indeseasca in coltul ala e de mare efect, sa fie in spatele pietrei, care nu e tocmai perfecta o tufa frumoasa, si chiar sa acopere un pic piatra
|
 |
|
asta ma chinuie rau nu prea gasesc un echilibru intre plante si hardscape, da o rezolv eu, gazonul merge foarte greu nu l-am tuns pentru ca ultima data cand l-am tuns a stagnat foarte greu si-a revenit
si cam asa aratam

|
 |
|
poze

|
 |
|
poza facuta acum
|
 |
|
multumesc! dar ohoo ca ne-am tuns
|
 |
|
poza e facuta saptamana trecuta, maine revin cu o poza calda cu pesti frumosi.
|
 |
|
update dupa 1luna jumate
|
 |
|
update dupa 1luna jumate
|
 |
|
degeaba ai marit co2-ul si fertilizarea daca ai doar 36w, nu o sa ai niciodata un gazon de gloso, ca sa o tii jos iti trebuie peste un 1w/l iar asta inseama co2 din plin, iar fertilazarea micro/macro suplimentata treptat
|
 |
|
foarte frumos! lipituri bune, il astept cu plante
|
 |
|
|
 |
|
pentru biofilm foloseste cu incredere si rezultat garantat apa oxigenata, pui in seringa 2ml apa oxigenata si o pulverizezi pe luciul apai si ai sa vezi cum se imprastie si dispare.
si referitor la tropica este recomandat 1 singura data pe saptamana 5 pompe la 50L
|
 |
|
Multumesc Blue14!
|
 |
|
pentru un acvariu de pana la 30L este bun dar inaltimea optima sa poti obtine un flow onorabil este de 60cm.
|
 |
|
este foarte tinerel, plantele le-am tuns deja o data, acu sa vedem cum merge HC-ul sunt curios nu am folosit niciodata Tetra.
|
 |
|
buturuga de unde provine? daca nu e fiarta scoate-o si bago la fiert cu multa sare mare grunjoasa(muraturi)
|
 |
|
frumos si foarte curat!
|
 |
|
vad ca ai plante frumoase, bba-ul este de la oscilatiile de co2, daca faci experimente cu lumina si fertilizanti o sa ai noroc de toata gama de alge, pentru moment tunde toate plantele, baga apa oxigenata 10ml/100l parca atat este sper sa nu gresesc si il bagi in black out timp de trei zile timp in care nu fertilizezi, nu bagi co2, nu dai mancare la pesti pui patura pa el sa nu patrunda lumina si ai grija sa ai un flow foarte bun,
deci prima zi 10ml/100L, incerci sa injectezi prin toate zonele afectate a doua zi 15ml si a treia zi 20ml si il lasi cca. 40min. dupa care faci shimb de apa masiv dupa care o ie usor cu co2, 5-6h lumina si jumatate din cantitatea de fertilizant/saptamanal, daca cresti lumina in saptamana 2 cresti si cantitatea de fertilizant si tot asa.
succes! daca am gresit undeva rog colegii sa ma corecteze.
|
 |
|
desfa capacul gri de deasupra si ai sa ajungi la pompa si butonul de amorsare si vezi poate s-a blocat arcul sau daca are alta problema se poate inlocui in cel mai rau caz
|
 |
|
scapa de ei oricum nu te mai ajuta cu nimic acum, doar cand sunt mici sunt eficienti si in plus nu corespund cu dimensiunile bazinului
|
 |
|