[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Da, frumos, corali numai "pa spranceana", da` cu seifu, ce-i cu seifu? Sau e doar mobilier dupa ce l-ai golit pentru proiectul asta?
Shubi wrote:....si liga acvaristelor de recif....la apa dulce n-am auzit inca
image
image
image

Bine hidratate, incarnate frumos la baza, polipi bine dezvoltati, cam monotona culoarea, totusi le propun la o propagare in grup ca in ocean
Pompa o cureti cu otet, viermi calcarosi o sa tot ai.

Coralii lipeste-i de bucatele de piatra mai intai, daca se vor dezvolta frumos la baza sa-i poti muta ulterior.
Spor!
Blue14 wrote:Acvariul azi:

Bine ca ai pus poza asa, va ajunge lumina suficienta la SPS-ii din nisip
Urca-i pe pietre, tesutul ingropat moare, coboara gorgoniile ca se zgârie de roci si nu le place, sun coralul nu are ce face cu lumina din pozitia aia privilegiata...
Si astea doar ca sa ai ce face pana va fi gata lampa
Bine te-ai aratat Caline, vad ca tii mult la nick-ul asta pe care nu ti-l pot tine minte de mai bine de un an de cand ne stim.
Ne arati si noua ceva poze?
Blue14 wrote:O sa vreau si eu niste fraguri de zoasi cand se mai incalzeste, nu inainte sa fac marea ardere de aiptasii in acvariu, sa omor macar 80% dintre ele cu aiptasia x.

Cu mare placere, spor la killerit.
Sa creasca si sa se inmulteasca!
George, ce-i al tau e pus deoparte, astept semn din Cluj...
darthradu wrote:Capace de plastic de la peturi, taiate astfel incat sa ramana o "farfurie", umplute cu silicon, plasticul vine pe geam, coralul vine in capac

E o varianta la indemana... mai studiem....
darthradu wrote:
Cu siguranta pe cel pe care o sa lipesti coralii nu o sa-i lasi asa cum sunt. Ii poti imbraca in silicon pentru ca nu stiu daca sunt reefsafe.
Cat despre metalul la vedere, iar nu este o problema pentru ca acest tip de magneti sunt FOARTE puternici.

Deja caut solutii, merci de pont!
CreatoR wrote:ok super mersi mult maine oricum o sa fiu cu marius toata ziua ))

Atunci macar o sa aveti si ceva de munca in plus.
Zsido wrote:Sper ca nu se faca ca ala din poza

Fa-le totusi o poza sa ne amintim peste ani de ei cum erau micuti si draguti
Bine, CreatoR si BunicuW vor fi serviti dimineata!
dan.pavelescu wrote:E totusi de admirat koala. Creatura aia mananca orice, provoaca pagube si restrange multe posibilitati de populare, dar totusi nu o pune in tigaie in ulei incins ci o tine in continuare la loc de cinste.
Eu ii aratam de mult unde e wc-ul

Cum l-am vazut prin poze Koala e om serios, daca-i s-o mance macar sa sa se sature, asa ca o ingrasa deocamdata, cre` ca e mai buna impanata cu diverse arome ce-i cad sub tentacule
Ce fain era clipsu` ala, urmeaza sa o vedem pe Suri in prosop... de intrebat Johnny cum a scos de la arowama ventuza
CreatoR wrote:

Pentru mine e ok si asa

Pai sa zica mugurel ce metoda foloseste si apoi vedem

Sa vad cum reusesc sa-ti trimit tie si lui BunicuW, deocamdata nu a fost de gasit soferul.
dan.pavelescu wrote:Roni sta langa mine, la 2 minute de mers pe jos

Acum te cred, deja mi-am instalat cativa lunetisti prin cartier la voi si mi-au confirmat
Cristi, dupa cum vezi, am zis ca separ comenzile, voua va trimit duminica, lor luni cu Fane.

PS ai vostri nu au microcip

Ramane problema lipirii coralilor de acestia cu "metalul la vedere".
Eu am gaurit baza coralului si l-am infiletat in surubul din plastic.
Pretul e insa OK, sa mai reziste si in apa sarata...
Ti-am zis si pe PM ca am totala incredere , mai ales ca mai nou au si microcipuri inegrate si improasca cu playtoxina in ochii cui ma supara
Atunci, sa nu te pun mult pe drumuri ramane Fan-ul, merg luni seara la ei, marti dimineata le aveti, rezolv separat cu celalti doi colegi, pentru R.O.N.I. te rog sa preiei doua buchetele de floricele

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: