[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: taniatm
Forum Index » Profile for taniatm » Messages posted by taniatm
Buna din nou ! As mai avea nevoie putin de parerea vostra . Am o femela xipho gestanta care daca o pun in maternitate pare trista ( nu mananca si sta intr-un loc). Puteti sa imi spuneti daca sunt pe aproape puiutii sa o mut sau pot sa o mai las cu ceilalti , mi prea mila de ea sa o separ si in acvariul ala micut ii cam greu cu mancarea , nu ajunge la ea si trebuie sa ii dau separat , dat daca nu o mananca trece in partea de jos a maternitatii( am maternitate in acvariul comunitar)
Multumesc frumos !
Am pus aqua basis plus de la jbl. Nu credeam ca trebuie spalat si substratul , ci numai pietrisul. M-am gandit ca daca il spal pleaca tot . Si acuma ce ar trebui sa fac? Sa fac schimburi de apa ? De scost tot si spalat ar fi mai greu pentru ca am plantat deja plantele si am pus pietris peste , pe care nu stiu cum sa il mai separ. Multumesc!
Buna! Am nevoie de putin ajutor. Am pus substrat nou in acvariu peste care am pus pietrisul ce il aveam inainte ,dar apa este extrem de maro. Am schimbat-o de vre-o 2 ori si filtrul merge . Habar-nam ce sa mai fac cu ea. Daca aveti careva vre-o idee va rog sa ma ajutati , sunt de-a dreptul demoralizata
Ok. Multumesc pentru ajutor!
Imi pare rau pt dublu post , dar nu am putut sa le pun pe toate si pt calitatea pozelor.
Lumina o sting in fiecare noapte , dar nu as sti sa iti spun ce tip ii pt ca am luat acvariul cu tot cu lumina, filtru (eheim) si incalzitor ,de la un second hand. Schimb apa la fiecare sfarsit de saptamana , folosesc fertilizant (am sa pun poze cu el si substratul) si il am de aproximativ 2 luni.
Am 2 guppy si o xipho de care nu sunt prea sigura ca e gestanta ( am sa pun si o poza). Am Pomacea bridgesii si melci de substrat. Am inteles ca e o problema daca melcii de substrat stau pe geam , e adevarat? Multumesc !
Buna! Sunt noua pe aici si am nevoie de putin ajutor. Cand ar trebui sa mut femela gestanta in acvariul maternitate ? Am nevoie de o piatra de aer neaparat la pompa de aer? Ar trebui sa nu mai folosesc pompa de aer daca pesti sunt speriati de bule sau se vor obijnui? Pot sa ii reduc prin ceva metoda intrensitatea? Cat de repede se extinde planta heminathus cuba? De ce melcul imi mananca plantele, este posibil sa fie hranit prea putin? Multumesc frumos!

Forum Index » Profile for taniatm » Messages posted by taniatm
Go to: