[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutd
Forum Index » Profile for ionutd » Messages posted by ionutd
Salut, daca sunt doritori in Cta pt ceva schimburi sps, etc ne putem auzi.
La mine coralii ies din bazin si e pacat de ei...
Cele bune, Ionut
PS pozele facute sunt f mari, le pot trimite pe mail daca e cineva interesat
Multam. Completez cu ce nu am reusit aseara sa postez.
Sal, in cazul in care e cineva interesat de schimburi in Cta, atasej 2 poze. Nu prea mi au reusit pt ca am incercat sa ma incadrez la total kb si nu reusesc sa micsorez de pe tel. tot ce mi am propus sa postez. Asa ca, ar mai fi cate ceva in plus (plate uri, sps,...)
Au crescut excesiv si s ar preta ceva defrisari.
Din pacate, nu am posibilitatea sa trimit prin curier.
Nu ma intereseaza vanzarea lor, prefer schimbul cu ceva ce mi lipseste.
Daca sunt doritori, ne auzim la tel sau pe mail.
Cele bune,
Ionut
Din lipsa de timp nu reusesc sa folosesc solutiile din subiect. Le-am luat in ideea de a le doza prin pompa, insa nu am mai cumparat scula, asa ca stau de ceva vreme pe raft si e pacat de ele.
Daca este cineva interesat, le donez (... nu e suparare daca avem si varianta unui schimb cu ceva corali.....)
Salut, daca e cineva care are un Tomentosus cu foame de aiptasii rog pm.
Multam.
Nene, e de bineee...Ce pot sa zic, o mana spala pe alta. Ma bucur sa aud ca se intampla lucruri ptr ca mi-am bagat si eu putin 'coada' .
Daca strangi mai multi jucatori grei, nu uita sa ma bagi joc.
Contribui cu munitie , numa sa fim gazde bune!
@um02122: sigur ca sunt lucruri care nu merg asa cum ar trebui. Foarte ok intrebarea... . O sa adaug poze cu sistemul de filtrare & detalii despre acestea, insa in cateva zile ptr ca o sa fiu plecat pana sapt viitoare.
@aurecj: superba actinia mai ales daca este pe rosu. Ai luat-o direct de afara ?
Radu, ai perfecta dreptate. Frog spawn am si eu si cu siguranta o sa mai iau macar 2 feluri de hummer. De gonio nu mai zic.
Baieti, si eu care speram la ceva incurajari timide, da macar incurajari...
Mai mult ca sigur, cine se baga la sa ceva, trebuie sa o faca inainte sa lipeasca sps-u si alte cele. Cand e satula de umblat creanga prin acvariu, bagat coralii.
Eu unul o sa mai astept putin, sa vedem ce noutati/importuri se anunta din primavara. Da, nu e rea ideea cu tube anemone.
Cele bune.
Cam asa am auzit si eu. Garantii nu sunt. Raman insa, la un moment dat, un 'chalange' interesant ptr ca sunt deosebite.
Apropo,
are cineva experiente nefaste cu vre-o anemona nou introdusa care si-a facut de cap si a distrus pot ce a prins in cale?
Ma cam bate gandul sa bag un bubble insa nu stiu daca avand plin acvariul de corali, nu risc sa pierd mare parte din ei cand o incepe distractia.
Salut Shubi,

asta ptr ca ai trimis super corali. S-a prins tot. Merge bine. Astept cu nerabdare sa mai fraguiesti cate ceva cu prima ocazie.
Dlor, multam pt suport.

Gabi, poate mai povestim cu prima ocazie cate ceva de pompa de dozaj. Oare se confirma faptul ca genereaza cea mai mare crestere a coralilor datorita 'preciziei' sau avantajul consta pana la urma in eliminarea rutinei zilnice a aditiilor ? Poate ai timp sa mai povestim la un 'ceai' fierbinte .
Oricum, la mine nu mai e pic de loc in partea de sus unde sa mai lipesc ceva. Am si ceva probleme cu niscaiva zooasi care au acoperit prea mult din pietrele respective, asa ca trebuie sa vad ce-i de facut.
Master Ciprian, se poate ...., toate pleaca de la scape. Ai avut mana !
dan.pavelescu: Deltecul l-am luat de la H2O Terra la inceputul lui 2013 si a fost 1100 ron. Cred ca a fost o oferta buna la acea vreme.

qwerty: UPSul vine cu adaptor din cate stiu. In orice caz il gasesti si la noi pe piata.
qwerty: vezi http://www.emag.ro/ups-apc-smart-750va-500w-line-interactive-smt750i/pd/EYFG2BBBM/

+
+

Forum Index » Profile for ionutd » Messages posted by ionutd
Go to: