Shubi wrote:
PS. regleaza cineva ora pe forum pana la urma ?
Ma deruteaza complet la program
Exact, e deranjant
Aoleu, nu mai inteleg nimic... Mi-a luat o groaza de vreme sa inteleg ca de fapt nu e forum de acvaristica, e de betivi... Acum trebuie sa ma obisnuiesc si cu ideea ca nu e din Romania, ca e din Rusia?!...
PS: Ciprian, foarte misto si acvariul, si biroul... N-am mai fost de multi ani pe litoralul nostru, dar daca ajung, mai ca-mi vine sa "risc" o zi la birou...
This message was edited 1 time. Last update was at 14/02/2015 21:28:22
Nene, e de bineee...Ce pot sa zic, o mana spala pe alta. Ma bucur sa aud ca se intampla lucruri ptr ca mi-am bagat si eu putin 'coada' .
Daca strangi mai multi jucatori grei, nu uita sa ma bagi joc.
Contribui cu munitie , numa sa fim gazde bune!
saracul momentan roade roseata de pe pietre, nu stiu ce alge rosii sa ii cumpar si de unde poate l-as corupe asa, De la vanzator am primit si clip si garantia ca haleste nuri , dar de la selgros, aia de megaimage nu ii place
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
din pacate nu am nici un fel de alge in refugiu, cred ca tre sa ma apuc de cultivat, am ceva Chaetomorpha pe acasa dar sta intr-o cutie de mai bine de un an nu stiu cat de sanatoasa mai este
This message was edited 1 time. Last update was at 06/03/2015 16:31:23
nu este din ultraclara este din float, singuru mod in care iti dai seama este daca te uiti pe lungimea acvariului, adicatelea in aia 2m, si vezi apa verzulie, altfel, nu e sesizabila diferenta (atunci cand ai un bazin aproape plin de vietati sa zic asa)
In aceasta dimineata, am ajuns la birou, am bagat niste alge (de megaimage) si mare surpriza ce-am avut Asta bineinteles dupa ce peste weekend in fiecare zi au avut alge aruncate prin bazin prinse de diferite chestii
am observat ca ai mei tangi, yellow si hepatus nu prea mai pun botu pe carne de cand cu zarzavaturile in bazin ....
Sambata a mai aparut la interval si un scopas , care a fost luat in primire de flavescens .....flavescens ce si-a capatat niste cicatrici de toata frumusetea. Inca sper ca nu e un fatality cu timer ....
Naso are burtihanu plin, inoata prin bazin extrem de curios si ciuguleste tot ce prinde ....hip hip horray for me deocamdata
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).