[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: videanuadrian
Forum Index » Profile for videanuadrian » Messages posted by videanuadrian
O sa vorbesc cu cei de la emag sa vedem daca rezolv ceva.
Daca nu, stiti pe careva de se ocupa cu manufacturatu` de acvarii, ca l-as duce acolo sa-i dea cu silicon.
Am incredere ca o sa iasa mai bine decat daca ii dau eu

Merci,
Constatarea este trista

Aparent curge pe undeva prin partea de jos, zic asta pentru ca acum am vazut ca daca apas pe rama asa de platic mica de imbraca partea de jos a acvariului musteste apa pe acolo, deci e ca si cum acolo este apa.
Ceea ce imi arata ca undeva la o imbinare de jos se pierde apa
O sa mut pestii intr-un acvariu mai mic ca sa il pot goli de apa si pietris sa vad daca se observa ceva pe fund...

Multumesc pentru hinturi/suport.
Juwel se lauda ca se duce inapoi condensu`, dar ramane de vazut.

cat despre emag vezi screenshotu atasat.
Multumesc pentru raspunsurile prompte.
Cred ca este intradevar coltul mai inclinat pe unde a curs, o sa verific diseara.

Cat despre garantie..... acvariu l-am luat de la Emag, si aparent baietii de aici nu dau garantie la nici un acvariu .... n-am inteles de ce ...

Revin cu constatarile maine.
Salut am si eu un Juwel Rekord 600 luat de 2-3 luni care dupa ce am venit acasa din weekend am gasit ceva apa langa el.
Din ce am vazut eu a curs pe la un colt, dar vad ca acum ori cuge extrem de incet, ori nu mai curge deloc.
Ce ma sfatuiti sa fac ? cu ce sa-l omenesc ?

Mentionez ca acvariu nu a fost mutat sau "abuzat" mecanic sub nici o forma.

Multumesc

Forum Index » Profile for videanuadrian » Messages posted by videanuadrian
Go to: