[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Serban_Nita
Forum Index » Profile for Serban_Nita » Messages posted by Serban_Nita
Donez o femela molly 6-7cm . Se ridica din zona Dristor. O dau pentru ca a crescut mult mai mare decat restul si ii cam "alearga".
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!
De ce nu se recomanda cresterea scalarilor in acvarii mai mici de 100 l.
Eu am un acvariu de 56l si vreau sa stiu daca le fac rau (nu am scalari insa vreau)

Multumesc frumos.
Salut,
Am nevoie de ajutorul vostru sa-mi recomandati un filtru extern pentru un bazin de 56l. Nu vreau ceva super profi pentru ca sunt incepator.
Acum am un filtru intern bun insa vreau sa am mai mult spatiu in acvariu si sa-mi fie mai usor sa-l curat.

Multumes,
Va multumesc frumos.
mihaidrum wrote:donez 2 xifo rosu , 5 molly negru si 4 pui guppy. colentina ,doamna ghica.

Salut,

Sunt interesat de donatia ta, pot trece diseara sa-i iau. 0724551285

Multumesc,
Se poate inchide.

Multumesc,
Salutare,

Sunt relativ nou in domeniu si am nevoie de ajutor va rog. Am un acvariu de 56l populat numai cu guppy (3 masculi si 9 femele). M-am saturat de femele care pana acum au fatat de n ori si nu mai fac fata la pui.
Vreau sa va intreb daca pot pastra doar masculii de guppy pe care sa-i combin tot cu masculi xipho si molly.
Va rog ajutati-ma, nu mai vreau femele )

Multumesc,
Am de donat in jur de 25 de guppy (2 femele mari restul sunt pui).
Bucuresti, sector 3.

Forum Index » Profile for Serban_Nita » Messages posted by Serban_Nita
Go to: