[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
http://www.conexelectronic.ro/search.php?word=radiator
gama variata de radiatoare de halumin si e relativ aproape.
spor cu puii de acara.

@humbert, cred ca e salcie ornamentala
rider wrote:Salut, daca nu se dau ii vreau eu, multam.

Din pacate s-au dat.
Killifish au ajuns la colegul @Ersinv, iar femelele de endler vor ajunge la @Adictive.
Multumesc pentru gazduire, se poate inchide.
pentru moment sunt rezervati toti pestii.
Se doneaza un trio de A. Australe. Bonus 2 masculi de F. Gardneri si cateva femele (cu puii aferenti) de endler plus o zebra roz.
Se ridica din zona Aparatorii Patriei. Contact PM.

PS: imi rezerv dreptul de a alege persoana/persoanele care va/vor primi killifish-ii.
kushman wrote:http://all4aquarium.ru/en/events/jbl-biotope-contest-2013/entries
Biotop ...diverse

la ce ar trebui sa ne uitam, mai exact?
cu mult mai frumos, dar ai grija cum aspiri substratul sa nu ridici aquabasis-ul in masa apei
iti spun ce mi s-a intamplat, deci nu generalizez. aveam 3 asasini in bazin si jde`mii melci comunitari. cu toate astea asasinii s-au hranit cu cei de substrat pana la exterminare, iar comunitarii prosperau in timpul asta
Ma bag si eu ca musca, fa-ti un acvariu potrivit pentru scalari. 60 litri inseamna negru sub unghie pentru 3 scalari.
Pentru ca racul meu a decis sa iasa din acvariu, cumpar 1-2 exemplare de Cherax quadricarinatus; in functie de pretul cerut!
baieti, fiti mai atenti. topicul implineste azi 1 an si 6 luni de la ultimul raspuns.
trebuie vazut live.
2smokes wrote: auzi[b],[b] bei nea caisa?

asta-mi suna a invitatie la un vin, asa, de sezon.
Daniel1402 wrote:Salutare,

Am avut niste melci maronii, nu de substrat deoarece stateau numai pe afara. Am cumparat un tratament impotriva lor (Djana Molucid), nu l-am folosit, parea prea complicat.
In schimb in cca 40 litri de apa am bagat 4 melci asasini (parca 5-6 ron bucata), iar dupa 3 sapt nu mai aveam nici un melc.
Daca vrei iti donez acest tratament, informeaza-te despre el si imi spui.

Succes,
Dan

Topicul are 4 ani. Intre timp initiatorul si-a facut acvariu marin si a renuntat la acvariul de apa dulce.
cred ca foarte putini oameni au auzit de vietatile astea, dar sa le mai si creasca...

2smokes wrote:interesant ,nu stiam de artemia asta de apa dulce,ceva asemanator de tinut in acvarii sunt triopii ,traiesc la noi in tara

unde se gasesc, mai exact?
Alevini se numesc. Ii poti hrani cu microviermi, artemia. Eu le dadeam tubi taiati. Oricum lineatus-ii sunt niste lacomi. la fel si gardneri.
Sau poti cumpara oua si ai satisfactia de a vedea cum cresc puii.
vor fi la fel de agresivi, dar agresivitatea se va imparti intre ei.
care pestisori nu mai sunt, lineatus ori gardneri?
din proprie experienta iti spun despre gardneri ca mananca absolut toate vietatile ce le intra in gura. iar colocatarii lor trebuie sa fie cel putin la fel de agresivi ca si ei pentru a nu fi transformati in cina de gardneri.
Multumesc pentru plante Daniel.

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: