puteti sa imi spuneti si mie daca zebra asta e gestanta?e greu sa ii fac poza,poate va dati seama voi are burta cam mare si are negru mult la burta(nu de la caca mai in sus)!si ce ar trebui sa fac sa o las singura intrun acvariu de 16 litri singura 2,3 zile si apoi sa pun masculii sau..?
elis wrote:Salut! Agua basis de la jbl iti ajunge 5 kg iar manado depinde cat de inalt vrei sa il faci in spate , iti trebuie cel putin 10kg...Alegerea ta este in functie de banii tai, ori pietris ori manado....bafta!
mersi pentru sfat! dar cred ca o sa pun pietris granulatie 1-3 ies mai ieftin
mersi dar cate pungi trebuie sa iau?!aqua basis jbl la hornbach ii de 5 litri si nu vreau numai plante in acvariu si zici sa nu pun deloc pietris?!de 1-3 mm nimic?!10 kg miar ajunge?!
SALUT TUTUROR!AS VREA SA CUMPAR UN ACVARIU DE 112 LITRI DE LA HORNBACH!(80X35X40)!
CE SUBSTRAT AR TREBUI SA FOLOSESC?AS VREA SA CUMPAR SI CEVA PLANTE DE INCEPUT!(NISIP DIN RAU ESTE BUN,DIN ACELA FIN,SI SA IAU PITRIS DE 1-3MM),BINEINTELES TOATE SPALATE SI FIERTE INAINTE DE A LE INTRODUCE IN ACVARIU!AQUA BASIS JBL DE 5L DE LA HORNBACH ESTE SUFICIENT PENTRU DIMENSIUNEA ASTA DE ACVARIU?
SI IN CE ORDINE SA LE PUN IN ACVARIU:NISIP,AQUA BASIS SI DUPA PIETRIS?!
CAM CAT PIETRIS MI-AR TREBUI?(KG)SI NISIP LA FEL!
Acum 2 saptamani am cumparat 4 gupy!3femele,1mascul)intrebarea mea este urmatoarea:ar trebui sa las femele sa fete in fatatoare la cum au burtile?!sau..?!
salut sunt Alex!Am mai avut pestisori cand eram mai mic! acum am un acvariu de 50 de litri cu pompa aer,filtru intern,filtru extern hand made am 1 scalar 5 neoni si 4 gupi,dintre care 2gupi creca sunt cu bebe !