[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
SFATURI PENTRU UN ACVARIU NOU!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
beta88
Junior member
[Avatar]

IP:

SALUT TUTUROR!AS VREA SA CUMPAR UN ACVARIU DE 112 LITRI DE LA HORNBACH!(80X35X40)!
CE SUBSTRAT AR TREBUI SA FOLOSESC?AS VREA SA CUMPAR SI CEVA PLANTE DE INCEPUT!(NISIP DIN RAU ESTE BUN,DIN ACELA FIN,SI SA IAU PITRIS DE 1-3MM),BINEINTELES TOATE SPALATE SI FIERTE INAINTE DE A LE INTRODUCE IN ACVARIU!AQUA BASIS JBL DE 5L DE LA HORNBACH ESTE SUFICIENT PENTRU DIMENSIUNEA ASTA DE ACVARIU?
SI IN CE ORDINE SA LE PUN IN ACVARIU:NISIP,AQUA BASIS SI DUPA PIETRIS?!
CAM CAT PIETRIS MI-AR TREBUI?(KG)SI NISIP LA FEL!
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

In primul rand,nu mai tipa la noi .Am folosit si eu nisip de rau la acvarii,parerea mea este ca nu e bun pentru crescut plante.Iti recomand sa cumperi Aquabasis si Manado.Pui la inceput un strat foarte subtire de Manado,dupa presari Aquabasis-ul iar apoi pui restul de Manado.Ca plante de inceput iti recomand:moss,valisneria,ceratopteris cornuta si thalictroides,cryptocorine (astea le-am avut eu).

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
beta88
Junior member
[Avatar]

IP:

mersi dar cate pungi trebuie sa iau?!aqua basis jbl la hornbach ii de 5 litri si nu vreau numai plante in acvariu si zici sa nu pun deloc pietris?!de 1-3 mm nimic?!10 kg miar ajunge?!
elis
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut! Agua basis de la jbl iti ajunge 5 kg iar manado depinde cat de inalt vrei sa il faci in spate , iti trebuie cel putin 10kg...Alegerea ta este in functie de banii tai, ori pietris ori manado....bafta!

Reusitele si esecurile unui om, sunt rezultatul direct al gandurilor sale !
beta88
Junior member
[Avatar]

IP:

elis wrote:Salut! Agua basis de la jbl iti ajunge 5 kg iar manado depinde cat de inalt vrei sa il faci in spate , iti trebuie cel putin 10kg...Alegerea ta este in functie de banii tai, ori pietris ori manado....bafta!

mersi pentru sfat! dar cred ca o sa pun pietris granulatie 1-3 ies mai ieftin
beta88
Junior member
[Avatar]

IP:

Iar pentru filtrare e bun unul cu debit 700l/h?(filtru intern)
http://www.zoomania.ro/index.php/pesti-acvaristica/accesorii/sisteme-filtrare/filtru-sp.html

This message was edited 1 time. Last update was at 11/04/2014 02:06:45

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: