Message |
|
Donez 2 scalari clasici care nu mai au loc in acvariu din cauza perechii deja formate. Zona metrou Lujerului dupa ora 19:00 sau in weekend.
|
 |
|
Cumpar Echinodorus parviflorus.
|
 |
|
Vand acvariu WaterHome complet
dimensiune 100x40x60 + stand home made,
1 capac WaterHome cu 2 neoane (sun glow+agua glow),
1 capac home made cu benzi led (2 alb rece, 1 alb cald + 1 albastru, fiecare culoare cu potentiometru si adaptor separat),
1 filtru extern JBL 1901 GL (umplut cu matrix 3 sertare si 1 JBL),
2 filtre externe JBL 901 GL (matrix + JBL),
1 filtru intern Resun 2500 (4 luni, 1400L/h),
1 incalzitor Fluval cu afisaj temperatura si curenti apa, pentru 240L,
1 incalzitor Fluval cu afisaj temperatura si curenti apa, pentru 120L,
2 hranitoare automate Eheim 3581,
nisip bej 15l,
pietris 40l,
buturuga 50/30 cm cu "pestera" 10/15 cm,
diferite lemne 20-30 cm,
Tot pachetul la 1000 lei (Bonus - un acvariu 120l Eheim cu capacul original, crengi cu java moss, foarte multi creveti rcs)
|
 |
|
Vand:
- 9 Hemigrammus erythrozonus (3-4cm) - 15 lei;
- 14 Hyphessobrycon herbertaxelrodi (4-5cm) 50 lei;
- 21 Thayeria boehlkei (5-6cm) 75 lei;
- 12 Gymnocorymbus ternetzi (4-5cm) 40lei;
- 10 Hyphessobrycon callistus (3-4cm) 30lei.
Toti pestii ii dau la pachet cu 100 lei si se ridica personal din Bucuresti S6.
Cei interesati sa-mi dea pm.
|
 |
|
Cumpar Java Moss, X-mas Moss si Flame Moss.
|
 |
|
Se poate inchide.
|
 |
|
Donez in continuare 20 de sajica maturi.
|
 |
|
Ti-am dat PM. Am in continuare 30 de pui de donat
|
 |
|
Donez 30 de pui sajica 3-4 cm
|
 |
|
Am un acvariu de 240 l, neplantat, 100x40x60 si vreau sa schimb iluminarea pe leduri. Mai precis, benzi led pe alb rece si albastru pentru moonlight. Am substratul negru, fundalul negru si vreau sa fac efectul de apa intunecata fara sa folosesc turba sau alti tanini. Intrebarea mea este de unde pot cumpara benzi led impermeabile pe alb cald/rece si eventual pareri despre benzi de la cei care le-au folosit.
|
 |
|
|
 |
|
Nu. E micromec pe care l-am inlocuit la un filtru extern si ca sa nu-l arunc am facut niste teste cu sticla  .
|
 |
|
Puii nu o sa aiba probleme cu guppy. Problema lor este ca atunci cand se aleg pereche, le trebuie un acvariu un mare cu ascunzatori pentru femela. Sunt destul de agresivi intre ei. Si referitor la filtrarea mecanica este bine sa ai un filtru intern cu debit de cateva ori volumul acvariului tau, in functie de curentii de apa pe care ii suporta pestii tai. De exemplu, in acvariul mare de 200 l efectiv, folosesc un filtru intern de 1400l/h, pe care il curat foarte des, aproape in fiecare zi, iar pe sorburile filtrelor externe am pus bureti, pe care de asemenea ii spal o data sau de 2 ori pe saptamana. Sticla cu material biologic este doar un experiment care nu functioneaza bine momentan si oricum in acvariul puilor am un filtru intern si unul extern jbl 901, plus ca le schimb 10l pe zi.
|
 |
|
Pai ochii blanzi ii are pentru ceilalti pesti nu pentru nevasta-sa  .
I se fac rosii uneori cand o vede si ei vineti  .
|
 |
|
Donez pui de sajica
|
 |
|
In 80 de litri merge sa tii un singur scalar. O pereche este destul de dificil, pentru ca exista momente in care cei doi nu o sa se inteleaga din diferite motive, iar cel mai slab dintre cei doi o sa aiba de suferit din cauza lipsei de spatiu. Parerea mea este ca deja ai prea multi pesti si ca nu trebuie sa mai iei altii.
|
 |
|
Imi pare rau ca sajica nu sunt cunoscuti de mai multi acvaristi, din experimentele de compatibilitate facute de mine, cu pesti de toate dimensiunile, nu am vazut sa manifeste agresivitate sau instincte de pradator. Mai am sa incerc cu creveti
|
 |
|
Momentan am facut niste modificari, am dat jandarmii, scalarii si catfish si am bagat doar ”americani”. Am 5 cory aeneus, 1 aeneus albino, 3 cory trilineatus, 3 cory sterbai, 12 ternetzi, 14 neoni negrii, 19 tetra pinguin, 3 ancistrusi sp. si bineinteles cuplul sajica. O sa pun niste poze, atunci cand schimb capacul cu unul cu leduri, cu luminozitate foarte mica. Vreau sa incerc sa imit o apa intunecata, fara sa adaug turba sau alti tanini, doar din substratul inchis, fundalul negru si luminozitate redusa.
|
 |
|
Cumpar capac facut pe comanda. PM pentru detalii.
|
 |
|
Se poate inchide, multumesc.
|
 |
|