[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: astearon
Forum Index » Profile for astearon » Messages posted by astearon
Nu prea am reusit sa fac poze focalizate dar cam asa arata. puncte mici pe el (aurii sub blitz) si pata mai mare te pe inotatorea de sus (nu stiu cum se numeste )

Petele nu sunt pufoase si nici in relief. Pestisorul nu il vad sa se frece de bazin sau de lemnul din fundal, este vioi, cere mancare de fiecare data cand ma vede si de respirat vad ca respira normal.
Am luat un acvariu de 25l dupa ce am primit raspunsul de mai sus impreuna cu ektol si toate accesoriile pt acvariu.

Am tinut betta-ul o saptamana pe ektol...apoi am pus un filtru cu carbon timp de 2 zile.

Betta se simte mai vioi si au inceput inotatoarele sa ii creasca.

Petele insa nu s-au dus de tot..acum arata aurii dar par sa se micsoreze.

Urmeaza sa cumpar cateva frunze de Catapa (IAL) si sa pun cate 1 sau 2 o data la 2 zile timp de vre-o 2 saptamani.
Salutare,

Am si eu o intrebare legata de tratamentele care se pot folosii pentru un betta.
Al meu aparent are fin rot si ma gandeam daca as putea folosii amoxicilina umana drept tratament.
In ce doze sau ce alte alternative din magazin as putea folosii?

Sunt din Bucuresti si la petsohp-ul de unde l-am luat nu avea decat verde de malachit.

Daca stiti un petshop bun unde as putea merge in Bucuresti sa iau ce trebuie, cu atat mai bine.

Betta-ul meu sta intr-un bol de 5 litrii impreuna cu un sanitar si o pompa de aer.

Forum Index » Profile for astearon » Messages posted by astearon
Go to: