| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
Barosanilor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Nu degeaba, ofer poze cu mine zambind ca Iliescu si o doza de umor negru (adica un clips pentru prins banii).
Carevasazica, avem un acvariu Dennerle nano marinus de saij'de litri. Ca si filtrare, are doar acel bio circulator 4 in 1.
E suficient acel bio circulator?
Parca n-as pune un filltru HOB sau extern, pentru ca acvariul are un capac frumos pe care intentionez sa-l folosesc.
Oare sa iau un filtru intern, gen asta: http://www.emag.ro/filtru-intern-jbl-cristalprofi-i80-greenline-4014162609724/pd/DT8QJBBBM/
si sa-l umplu cu denitrate sau matrix?
|
 |
|
|
|
Ce sa masoare, dimensiunile fizice ale skimmerului?? Scrie pe site, in link-ul pus de tine:
Size 120x 180 x 440 (L x W x H)
|
 |
|
|
Nu stiu ce e mai excelent, numele ales sau asezarea rocilor?
Indiferent de asta, nici n-a inceput bine si deja imi place, presimt ca o sa iasa ceva de nota 10++
Succes!
|
 |
|
|
|
Accept si schimb cu piatra vie
|
 |
|
|
qwerty wrote:apare @pavalut. Eu cred ca este sub acoperire" cyclo turbo man"
Nu, imi pare rau sa dezamagesc, dar nu sunt eu cyclo turbo hombre..
|
 |
|
|
Am vorbit de multe ori despre dennerle, si despre cyclo turbo, dar nu stiu de ce google ofera poze cu mine.
E bine totusi ca sunt imbracat in poza si nu apare ceva pr0n cu mine 
|
 |
|
|
Bre, sincer nu prea inteleg ce ai in cap, dar cum zici tu, nu te contrazic
|
 |
|
|
57 de pagini a avut Batcave, inainte sa existe?
Deci dimensiunile vor fi (in cm):
L 165.5
l 68
h-ul ramane neschimbat, adica 50
|
 |
|
|
stefanp wrote:Eu tot n-am inteles ce contine pachetul
6000 de euro. Am ghicit? 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
N-am cum sa las standul in pace bre. Acum e impartit in 3, ca sa bag sump trebuie sa fie dintr-o bucata (trebuie sa scot separatoarele si sa inchid pe mijloc, sa nu ramana gaura)
Acvariul nou o sa aiba aproape aceleasi dimensiuni, dar mai "fur" cativa centrimetri in laterale, in fata si in spate (mai maresc un pic blatul in partea din spate, cu 4-5 cm). In plus, va beneficia de 2 geamuri din sticla clara, casa moara fetili.
Asta in cazul in care mai am serviciu (macar) in primul trimestru din 2015 si daca vad si eu la culoare cascavalul ala, stii tu care.
Daca nu, ramane dulcicol si nu ma mai leg la cap.
|
 |
|
|
Ce vrei bre, nu mai am douaj'de ani 
|
 |
|
|
Posibil. Dar parca e mai bine sa ii tina in apa salmastra, decat in apa dulce cu speranta ca e posibil sa traiasca.
Un articol despre cum se prepara apa salmastra, nu e mare lucru:
http://badmanstropicalfish.com/brackish/brackish.html
|
 |
|
|
Uite aici un articol, vad ca sunt 2 variante de bumblebee goby, iar una poate supravietui in apa dulce:
http://www.aquarticles.com/articles/breeding/McKane_Bumblebee_Gobies.html
In articol sunt specificate diferentele, citeste cu atentie.
|
 |
|
|
Akaiu wrote:Adica trecusi de la pico la nano
Iegzact!
Andrei, daca a mers bine in 10 litri de apa NET, de ce n-ar merge in ~50? 
|
 |
|
|
|
Care ala de la Pepika??
Am scris asa: Nu, nu este nici cel de 400, nici cel de la Pepika. Am renuntat la cel din urma, pentru ca ar fi insemnat sa mai astept o luna.
|
 |
|
|
|
Se face o aditie de apa dulce doar daca vrei sa-i reproduci. Dar nu cred ca e o idee buna sa ii ti doar in apa dulce.
|
 |
|
|
Laurentiu wrote:
Goleste 50 % din bazin si pune 10 ml de apa oxigenata la 10 litri de apa din ce ti-a ramas in acvariu.
Evident, pe timpul tratamentului cu apa oxigenata nu trebuie sa aprinzi lumina 
|
 |
|
|
|
Sunt pesti de apa salmastra..
|
 |
|
|