[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: claudiu86
Forum Index » Profile for claudiu86 » Messages posted by claudiu86
Denis multumesc de raspuns ,am actualizat si locatia(Belgia) vreau sa va mai zic ca aici apa e terminata am avut ph la inceput 9,acuma l am adus in sfarsit la 8 mai jos nu cred ca pot ,pestii sunt ok acum am sa ma ocup si de buturuga: va multumesc la toti de raspunsurile voastre.
Buna ziua,multumesc silviu pentru raspuns am sa mai astept cateva zile sa vad vreo schimbare,pentru simpfzoli mancarea se cheama Dupla Rin specific ca nu stau in romania sunt in alta tara, pestii chiar sunt foarte activi in 60L zic eu...Mihai temperatura din cate stiu eu pentru scalari ar fi cam intre 26-28 acuma poate gresesc, voi stiti mai bine eu sunt incepator,va multumesc.
Buna ziua,sunt nou pe forum am sa incep cu o descriere : acvariu 60l populat cu 9 neoni ,3 neoni negri 6 neoni rose,si 2 scalari platinum .plante etc.
Am o problema cu care ma confrunt de cateva zile,pestii sunt ok fara boli fara nimic apa ok 28 temperatura,in schimb am cumparat o buturuga(creanga) din magazin ,iar dupa cateva ore apa a inceput sa fie rosiatica(maronie).intrebarea mea pt voi este buturuga de vina sau am gresit cu altceva : apa? plante? mancare? ciclajul a fost de 15 zile cu filtru intern + pompa de apa + incalzitor,specific ca am un ph de 8.0 .Va multumesc la toti si astept ceva raspunsuri ,sunt incepator ! Numai bine .

Forum Index » Profile for claudiu86 » Messages posted by claudiu86
Go to: