[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RouRou
Forum Index » Profile for RouRou » Messages posted by RouRou
Din pricina unor neintelegeri in acvariu, am cumparat 6 neoni, 3 dintre ei mi-au murit din cauza unui betta. Mai am 3 neoni care stau acum intr-un acvariu maricel, dar as vrea sa ii donez cuiva, fiindca sunt singurei iar eu nu mai am vlaga sa-mi mai cumpar alti pesti.

Donez 3 tetra neoni, posibil 2 masculi si o femela care au ajuns la dimensiunile maxime. Sunt sanatosi din moment ce m-am asigurat eu sa aiba tot ce le trebuie.
Daca ii vrea cineva, ii ofer din toata inima. Pet-shop-ul nu vrea sa ii primeasca inapoi.

Locuiesc in Constanta iar de livrat in afara nu pot fiindca este frig si nu vor supravietui.

Contactati-ma fara ezitare 0723231174 de la 12pranz pana in 11seara.

Multumesc!
Salut!

Ofer spre vanzare un acvariu de 20~25L ideal pentru incepatori sau pentru a tine pestisori de dimensiuni mai mici.
Dimensiuni: 20x40x25cm.
Inclus este si un capac de sticla.
Pret: 50 lei.

Vand filtru acvariu capacitate 250L/h . Pret: 15lei (negociabil pana in 10lei)

Vand incalzitor care dispune de garantie la zoomania de dimensiuni mici - RESUN RH9000 -25W - Pret: 25lei.

Vand planta artificiala 20cm colorat mov-verde. Pret: 15lei.

Tot setul la 100lei, primiti si un termometru gratis.

Daca considerati ca preturile sunt mari, va rog sa considerati faptul ca am platit mult mai mult personal pentru aceste echipamente si deja le dau cu 10lei mai ieftin fiind noi de mai putin de o luna. Un acvariu la un petshop de acele dimensiuni este 150lei+ !

Ofer transport prin curier rapid pe cheltuielile clientului sau predare personala in Constanta.

Pentru poze si date de contact, accesati acest link: http://www.tocmai.ro/acvariu-20l-filtru-incalzitor-14759395.html

Multumesc pentru gazduire!
Hey.
Sunt Laura, o pustoaica incepatoare care nu a avut succes cu primul acvariu...
Dupa cum am precizat si in subiectul precedent, mi-am cumparat un acvaricel de 20L ca sa tin betta-ul meu impreuna cu alti pestisori.
Dar betta-ul este foarte agresiv desi am respectat toate regurile: pesti compatibili, am adaugat betta-ul la final etc.
Mi-am pierdut interesul pentru acvaristica personala din moment ce am avut ghinionul sa-mi moara cativa neoni, dar sunt interesata pentru viitor.
Nu m-am simtit "demna" sa public la aceasta rubrica, dar nu vreau sa creez necazuri.
Multumesc de gazduire.
Am cautat prin forum cu ajutorul mai multor cuvinte cheie; dar nu am reusit sa gasesc nimic legat de aceste broscute.
Sunt animale destul de easy to take care of; avand o dificultate de incepator. Dar nu am gasit pana acum nici un breeder sau vanzator. Google'ul nu m-a ajutat nici el.

image

Deci daca aveti orice fel de informatii de unde as putea gasi aceste broscute, va rog...

Multumesc!
Mi-a fost daruit un betta de care m-am atasat mult. Din moment ce era tinut intr-un bol, am luat decizia de a il pune intr-un acvariu suficient de mare pentru a se simti mai fericit.
Mi-am facut temele si am aflat ca se intelege bine cu pesti precum neonii, si asa am facut.
Am reusit sa fac rost de un acvariu si de tot ce era necesar pentru inceput. Am luat si 6 neoni, iar apoi a urmat sa adaug si betta-ul in mediul lui nou. Am stat si m-am holbat sa vad cum reactioneaza toata seara, si vazand ca nu e agresiv cu ei, m-am linistit. I-am lasat toata noaptea singuri, si in dimineata erau toti perfect sanatosi.
Dar acum cand m-am intors dupa 5 ore, spre oroarea mea, am vazut ca unul dintre pesti se chinuia sa innoate fara o innotatoare, iar betta-ul era agresiv fata de acesta deschizandu-si branhii.
Pestisorul a murit chinuit din vina mea si mi-am pierdut orice interes fresh pentru acvaristica... Vreau doar sa scap de acvariu acum si sa-mi restitui macar o parte din cheltuieli.

Deci:

Ofer spre vanzare un acvariu de 40×20×25cm ; aproximativ 20L.
Pret: 100ron.
Inclus: filtru de apa, incalzitor, termometru. Incalzitorul dispune de garantie.

Am si palnie pentru curatarea substratului, planta artificiala si AquaSafe 250ml, mancare peste Tetra Granules pentru 50lei.

image
image

Sunt din Constanta. N-am mai trimis in tara obiecte asa mari si fragile deci nu ma bag in livrari.

Deci daca va intereseaza, puteti sa ma contactati prin e-mail roura_sasunaru@hotmail.com raspund in timp foarte scurt.

Forum Index » Profile for RouRou » Messages posted by RouRou
Go to: