[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hello.  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
RouRou
Junior member

IP:

Hey.
Sunt Laura, o pustoaica incepatoare care nu a avut succes cu primul acvariu...
Dupa cum am precizat si in subiectul precedent, mi-am cumparat un acvaricel de 20L ca sa tin betta-ul meu impreuna cu alti pestisori.
Dar betta-ul este foarte agresiv desi am respectat toate regurile: pesti compatibili, am adaugat betta-ul la final etc.
Mi-am pierdut interesul pentru acvaristica personala din moment ce am avut ghinionul sa-mi moara cativa neoni, dar sunt interesata pentru viitor.
Nu m-am simtit "demna" sa public la aceasta rubrica, dar nu vreau sa creez necazuri.
Multumesc de gazduire.
Cricky
Member
[Avatar]

IP:

Buna si bine ai venit in comunitatea acvaristilor...Pacat ca ai avut experiente neplacute din pricina bettanului, dar acestia sunt de multe ori imprevizibili. Ba unii se inteleg de minune chiar cu creveti, ba altii sunt agresivi cu specii ce ar intra in lista compatibilitatilor. Sunt pesti frumosi, dar pretentiosi tocmai din cauza agresivitatii. Insa, acum ca ti-ai facut curaj, si ai aratat ca esti "demna" sa postezi aici, te invit sa citesti diferite postari sau articole inainte de a mai experimenta cu alte specii (pesti, nevertebrate sau amfibieni), si de ce nu, sa pui intrebari in cazul oricarei nelamuriri...Toate cele bune si ape limpezi
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Nu-ti face probleme, cu totii gresim... si, invatam mereu cate ceva nou.

Bun venit pe forum!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)

Forum Index » Despre noi
Go to: