Mi-a fost daruit un betta de care m-am atasat mult. Din moment ce era tinut intr-un bol, am luat decizia de a il pune intr-un acvariu suficient de mare pentru a se simti mai fericit.
Mi-am facut temele si am aflat ca se intelege bine cu pesti precum neonii, si asa am facut.
Am reusit sa fac rost de un acvariu si de tot ce era necesar pentru inceput. Am luat si 6 neoni, iar apoi a urmat sa adaug si betta-ul in mediul lui nou. Am stat si m-am holbat sa vad cum reactioneaza toata seara, si vazand ca nu e agresiv cu ei, m-am linistit. I-am lasat toata noaptea singuri, si in dimineata erau toti perfect sanatosi.
Dar acum cand m-am intors dupa 5 ore, spre oroarea mea, am vazut ca unul dintre pesti se chinuia sa innoate fara o innotatoare, iar betta-ul era agresiv fata de acesta deschizandu-si branhii.
Pestisorul a murit chinuit din vina mea si mi-am pierdut orice interes fresh pentru acvaristica... Vreau doar sa scap de acvariu acum si sa-mi restitui macar o parte din cheltuieli.
Deci:
Ofer spre vanzare un acvariu de 40×20×25cm ; aproximativ 20L.
Pret: 100ron.
Inclus: filtru de apa, incalzitor, termometru. Incalzitorul dispune de garantie.
Am si palnie pentru curatarea substratului, planta artificiala si AquaSafe 250ml, mancare peste Tetra Granules pentru 50lei.
Sunt din Constanta. N-am mai trimis in tara obiecte asa mari si fragile deci nu ma bag in livrari.
Deci daca va intereseaza, puteti sa ma contactati prin e-mail
roura_sasunaru@hotmail.com raspund in timp foarte scurt.