[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lhurricane
Forum Index » Profile for lhurricane » Messages posted by lhurricane
Buna , ma numesc .... si sunt nou aici ^^. Locuiesc in Bistrita si sunt la liceu. Nu prea am avut tangente cu acvaristica dar soramea si-a dorit pesti so it be, am achizitionat un acvariu si ca si orice incepator am pus random cateva specii de pesti ,rezultatul hmh asa si asa ) imi plac animalele,sporturile extreme , it-ul si sunt aici pentru sfaturi, nu vreau sa fac ceva dezastros . Am inteles ca pestii au nevoie de spatiu .. dar stiti si voi e destul de greu sa intreti / ai un acvariu mare , asa ca incerc sa ma descurc cu ce am si sa fac ce pot mai bine cu el ,de aceea am si pus o intrebare la coltul incepatorilor ..
Buna, am 4 scalari , 1 guppy , 6 neoni,1 sanitar si un betta si betta se comporta ciudat,mai mereu sta intr-un colt de acvariu pe substrat ca si cum ar dormi , mai face uneori o tura ceva se intoarce acolo . e normal ? ce ar putea cauza asta? sunt compatibili pesti ? In acvariu temperatura e de 25 grade si au lumina de neon..

Forum Index » Profile for lhurricane » Messages posted by lhurricane
Go to: