[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
lhurricane
Unripe member

IP:

Buna , ma numesc .... si sunt nou aici ^^. Locuiesc in Bistrita si sunt la liceu. Nu prea am avut tangente cu acvaristica dar soramea si-a dorit pesti so it be, am achizitionat un acvariu si ca si orice incepator am pus random cateva specii de pesti ,rezultatul hmh asa si asa ) imi plac animalele,sporturile extreme , it-ul si sunt aici pentru sfaturi, nu vreau sa fac ceva dezastros . Am inteles ca pestii au nevoie de spatiu .. dar stiti si voi e destul de greu sa intreti / ai un acvariu mare , asa ca incerc sa ma descurc cu ce am si sa fac ce pot mai bine cu el ,de aceea am si pus o intrebare la coltul incepatorilor ..

This message was edited 2 times. Last update was at 18/10/2016 06:23:17

Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Bun venit asteptam niste poze

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Ei... culmea ca nu ...e mai usor de intretinut un bazin mai maricel decat unul mai mic .... Ape limpezi, bine ai venit.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: