[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

Voi mai executa o singura tunsoare, iar rezultatul tunsorii ajunge la o colega de forum, iar restul plantelor vor fi pastrate pentru @Nimeni.
Si da, sunt foarte old school si folosesc pistol de lipit
Pentru ca din seria moonlight si pentru ca pitici:

image

image

image

"Carcasa" e doar o macheta, am sa rog pe cineva cu CNC sa-mi faca o carcasa mistoaca
N-ai matale inima asta, stim ca in adancul sufletului esti bunatatea intruchipata
Cam ca tipul asta:

image
Vecine, daca te ajuta la ceva:

http://dangerousprototypes.com/2012/03/08/pic10f322-development-board-demo-modulating-led-intensity-with-a-trimmer/
m??

image
Blugi si telecomanda de la Oltcit
Sau cu "cele mai calde urari" - in traducere libera, "sa te arda focul"
A zis cineva bani?
Nu-ti zisei bre ca imi fac marin? Si ca asta micu si saratu' e de tranzitie?
1 - felicitari pentru efort

2 - ce-s alea mui?
Intreaba-l pe colegul meu Radu: http://www.acvariu.ro/forum/user/profile/11118.page

El mestereste minuni din astea
Aici se incheie acest jurnal si aventura mea in acvaristica de apa dulce. Multumesc tuturor pentru sustinere, sfaturi, critici si aprecieri.

Rog un administrator sa inchida acest topic.
GSP si Pulsing Xenia o duc bine mersi
Ce oameni rai
Da m-am saturat sa ma uit la piatra goala

O sa fac teste zilnice, sa vad cum evolueaza situatia. Momentan ma chinui sa strang un echipaj CUC

edit: stiu ca "echipaj cuc" e pleonasm, dar asa-mi vine sa scriu
Sunt constient de asta, dar si suficient de matur incat sa-mi asum riscuri. Ce se poate intampla? Se decicleaza, mor balaurii, o iau de la inceput, lectie invatata.

Nu vrei sa stii prin ce am trecut acum cativa ani cu acvariul plantat si cat m-au costat distractiile

Am terminat rabdarea, saptamana viitoare ma duc la Coralis sa-mi iau doi nemo. Are cineva idee daca exista pe stoc si cat costa un A. Ocellaris?
E cel mai mic model pe care l-am gasit si se preteaza la un nano. Mai erau modelele cu controller si reglaje, dar ma batea pretul
Azi dimineata:

image image

Mi-a sosit si jucaria de la zooplus:

image

Si jucariile mai mici de la @Lucian:

image

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: