[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Roni - e o anemona de nisip, imi scapa denumirea acum. O consider un risc ridicat, din cate am inteles speranta de viata nu e prea ridicata, mai ales in bazine proaspete.
Dar, cand copilul din mine ajunge la petshop.. cam greu sa-l opresti

Koala - eu pentru ciortani vreau sa-mi fac bazinul. Poate o sa am anemone, poate si corali moi, dar cu siguranta am sa umplu pietrele de ciuperci (iar imi scapa denumirea lor)

Asa nea Roni, rasuceste cutitul.. eu astept din 10 ianuarie sticla de Stability
Multam domnilor, sincer ma asteptam la suturi in fund

Koala - stiu bre, dar am simtit nevoia sa o intep pe Suri
Oricum, boxerul e carnivor, asa cum il hranesc cu dumicati de crevete congelat, sunt convins ca ar servi si niste Suri feliata julien

O sa incerc sa fac maine seara un filmulet cu el cand se hraneste, e demential.
Akaiu - ce aditii faci pentru corali? Daca ai si niste link-uri cu produsele, ti-as ramane indatorat.
E pusa si lampa, dar nu i-am lipit splashguardul pentru ca mai astept 4 leduri albastre.
Desi in poze pare foarte albastru, in realitate e mult prea alb (datorita "talentului" meu de fotograf).

image image
Hai sa ma risc, sa pun si eu neste poze. Nu dati cu parul, aduceti-va aminte ca este un acvariu-scoala, n-am experienta, dar incerc sa acumulez.

Asa arata inital, la startare:

image

Si cam asa acum:

image image
image image
image

Si acesta este Cel_al_carui_nume_nu-l_pronuntam_si_care_nu_se_teme_de_Suri. Mai pe scurt, Sile:

image
@fanta - l-am intrebat de curiozitate, seamana cu hammer coral
Frumosi balauri ai acolo, congrats

Abia astept sa-mi fac si eu ligheanul cu muraturi.. pana atunci, balesc prin topicurile altora

edit: si de-al dracu si de ambitios, o sa-mi iau si o Suri, de la un om din Galati
Super tare nene! Cum se numeste individul din ultima poza?

Pana am scris eu, ai mai pus 2 poze. La postul anterior ma refeream
Ventuzele le poti "regenera" daca le bagi in apa calda.

Sau poti cumpara seturi noi, cu clipsuri, in functie de grosimea dorita.

Pentru furtune de 12 si 16:

http://www.nevertebrate.ro/Ventuze-Universale-JBL-(12mm)
http://www.nevertebrate.ro/Ventuze-Universale-JBL-(16mm)

Sau pentru incalzitoare:

http://www.nevertebrate.ro/Ventuze-JBL-pentru-Incalzitoare
Doi ardeleni stateau de vorba:
– Ba, io nu mai pot! De cand cu emisiunile aste culinare, muierea mea o luat-o razna! Ieri o facut ciorba de fasole cu smochine. Smochine, ba, SMOCHINE!!!
– Mie-mi zici? A mea o pus piersici in tocanita de cartofi… cica sa-i dea un fleivar modern…
– Mi-i si frica sa vin acasa, ca cine stie ce blastamatie pune pe masa. O trebuit sa mananc mamaliga cu rodii… Cu rodii, ba, CU RODII, pastele ei de mancare!
– Io mananc pe ascuns, ca mi-i mila s-o jignesc… O facut sarmale umplute cu creveti. Am asteptat sa adoarma ca sa manc un parizer cinstit…
– A mea i-o pus la prunc la scoala pita cu untura si cu rucola…
– Asta nu-i nimic: am tinut pomana dupa ma-sa si o facut coliva cu mascarpone si sirop de artar… flambata!
– Ba.
– Da, ba.
– Atata am vorbit de mancare, ca amu mi s-o facut sete!
– Ie, si mie…
– No, hai sa merem la crasma, sa puscam niste shot-uri de Jägermeister!
Din bun simt, am sters ce am scris
Te sparg, ciochist uscat!

Nu e furat de la mine, l-am gasit
In manualul acvariului scrie ca nu se pune nimic sub el. Juwel face niste rame speciale, daca pui ceva dedesubt risti sa se formeze tensiuni pe sticla si crapa.
Ba nesimtitule, ala e fludorul meu!
catalin_ wrote:
stefanp wrote:Si tu te dai cu "dusmanul"?

Astept sa-ti dai seama ca si tu iti doresti

+1+1+1
-1
Nu invatati bre copilul sa faca prostii
Daca nu ma insel e o aplicatie facuta de romani (clujeni), ca o alternativa la instagram.
Nea Shubi, ce site e ala, OLX?
Praf si pulbere ati facut din topicul omului.. Babelor!

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: