[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Katalin_s
Forum Index » Profile for Katalin_s » Messages posted by Katalin_s
-2 poturi de plante easy - 2 lei/buc
-3 melci pomaceia mari - 2lei/toti 3
-30 melci asasini - 1.5lei/buc

Cine este interesat si doreste mai multe detalii folositi PM sau tel 0763651224
floroiu82 wrote:sal,eu iti recomand un jtp 044.e buna ca si pret si e foare silentioasa.eu o am de 8 luni si nu am probleme cu ea

este montat tot intr-un filtru? ce inaltime are fitrul, ce medi si ce debit de apa da?
filtrul care vreau sa il fac ar trebui sa fie o "copie" dupa ehim 2213. Daca ma iau dupa specificatiile lui ar trebui sa fac fata la un acvariu de pana in 240l si are un debit de 440l/h cu h=1.8. Acum cei drept ca nu stiu daca sunt parametrii la care functioneaza sau sunt valorile maxime.
Oricum pana acum am eliminat pompele RESUN.
Mai astept cateva sfaturi, tinand cont ca totusi va avea maxim 35 cm inaltime si in primul rand nu vreau sa dau pe o pompa mai mult de 60 lei. ( nu se mai incadreaza in buget)
Vreau sa confectionez un filtru extern din teava de PVC. Pana acum totul merge conform planului:
1xtub D125mmx250mm
1xmufa D125
2xdop D125
robineti de plastic (petru irigtii)
Am ajuns la un punct cand trebuie sa aleg pompa si nu stiu ce sa aleg. Vreau sa precizez ca asi vrea sa ca filtrul faca fata la un acvariu de 140l.
Variante:
1)RESUN SP 1100 http://www.resun-china.com/en/ProductInfo.aspx?ProID=400&ProClass=105
2)RESUN SP 1200 http://www.resun-china.com/en/ProductInfo.aspx?ProID=401&ProClass=105
3) JP-043 http://accesorii-acvariu.ro/index.php/echipamente/pompe-apa/pompe-interne/pompa-apa-jp-043.html
4) JP-044 http://accesorii-acvariu.ro/index.php/echipamente/pompe-apa/pompe-interne/pompa-apa-jp-044.html

Problema este ca situl http://www.theaquatools.com/ zice, ca la un cavariu de 140L ar trebui un debit de 280 l/h.
Asi vrea care poate sa imi zica din experienta sa, care din aceste pompa reuseste sa fac 280 l/h tinand cont ca filtru are o inaltime maxima de 300mm adica un volum total 3.7l (3l de material filtrant). Nu asi vrea sa iau unu prea mare sa fac furtuna in acvariu.
Melci asasini pui 1RON/buc...tel: 0763651224
Melcii sunt maricei....tel: 0763651224
Vand:
-melci pomaceia adulti 1lei/buc
-melci asasini pui 2 lei/buc

tel:0763651224
Vand melci:
-asasini 3lei/buc
-4 melci pomaceia mari-5 lei/toti

tel: 0763651224
Salutare!
Eu am un acvariu cu dimensiunile 50x23x30 si l-am facut din geam de 6mm si am factor de siguranta dat de stitul de mai sus de 8.
Parerea mea este ca poti sa iti faci linistit din geam de 6mm numai ca fundul acela de 4mm nu e deloc bun. Ai putea sa il faci tot din geam de 6 si dublat cu unu de 4, daca tii neaparat sa dublezi fundul. Conteaza si cum il lipesti si pe ce il pui.. daca ii faci stand propriu poti sa lasi fundul de 6mm si pui sub el un buret special. Daca nu esti sigur de lipitur poti sa folosesti cornier din PVC.

Sa pui ceva poze cu el cand il lipesti ca sunt curios cum o sa arate...
Vand melci asasini PUI 2lei/buc sau schimb cu melci pomaceia/neritine sau plante.
0763651224
Bine acum am cam multi asasni si nu prea rezista melcii dar mai dau din ei...am bagat aseara vro 20 de melci de subtrat si cu 3 zile inainte 4 pomaceia... din care mai ai 1. Deci imi va trebui inca vro 10 pomaceia ca sa reusesc sa fac ce vreau
Am o mare ideie care m-a traznit mai nou... am un acvariu de 35l, platat si populat cu 8 neoni 2 xifo si 2 cory. Stiu ca e suprapopulat si asi vrea sa inlocuiesc cory cu melci.
Ce parere aveti: melci de substart, imperuna cu pomacea si asasini ca sa ii tin in limite ar inlocui cei 2 cory?
Dau la aschimb melci asasini pentru: bucati de burete de minim 5x5cm, plante, melci de substrat sau alceva legat de acvaristica.
Melci sunt pui de 1/2 cm cochilia si pot oferi pana la 30 de melci.
Astept oferte!
Donez egeria densa zona aparatorii patriei... Rog ca daca printe cei interesati are careva melci pomaceia, pls 1-2-3 melci...
0763651224
Vand schimb melci asasini pui 1leu/2buc SAU schimb cu plante/medii filtrante/orice alceva de acvaristica.
0763651224
Melci asasini pui cam 2-4mm 1 leu/buc.
0763651224
Sal all! floroiu82 sunt si eu cam in aceiasi dilema cu tine.... bine la mine e mai mult un plan de viitor (indelungat/apropiat) dar aceiasi situatue. Vreau sa stiu daca ai incercat filtrul hilea RP-400 sa vezi pana la ce inaltime radica apa si sa vezi ce debit are? Eu unu ma gandesc serios sa folosesc filtul hailea ca pompa. Merci pentru un eventual raspuns
Donez azi 4 fire Eferia densa si 10 pui de melci asasini (2-3mm)
Cine doreste este asteptat AZI (primul venit primul servit)
0763651224

Cumpar mediu filtrant pentru un filtru mic (8x6x15 cm)
-buret (gros de 2-3cm)
-perlon
-siporax mini(sau alceva care sa il inlocuiasca si sa pot fac un medu inaalt de 2-3 cm)

!!! CANTITATI MICI !!!

Tel: 0763651224 sau pe PM.
Vand melci asasini maturi 4lei/buc. Ii dau pentru ca mi-au facut pui si nu vreau sa ii manance.
Detalii pe PM.

Forum Index » Profile for Katalin_s » Messages posted by Katalin_s
Go to: