[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: orio
Forum Index » Profile for orio » Messages posted by orio
dan.pavelescu wrote:Daca il cunosti pe Peti si porti discutii lungi cu el pe Whatsapp

Tare asta...chiar vorbeam cu Peti acum

Super baiat!
Cu pl?cere. Când o se cicleaza o sa o sa iti mai dau.

Ai rezolvat cu apa alba?

adivb wrote:
Petre CT wrote:
Cauta asa ceva sunt foarte bune.

+1
foarte usor de schimbat GFO-ul. Un pic cam sus pretul: ex. pe cel mai mic marimea S (incape 150ml GFO), am dat cam 300ron.

De unde ai luat reactorul ca nu am gasit un site sa aiba asa ceva...
I-ai schimbat locul? E în curent puternic? Sau poate e în r?zboi cu un alt coral, r?zboi pe care e posibil sa îl piard?
Daca nu wi vopsit si nu ?i-ai luat teava ma bag ?i eu în seama

Ia cea mai groasa teava în carne. Cel mai bine ar fi dac? protejai anticoroziv prin zicare structura metalica da dup? p?rerea mea nu merita.

Dac? ai 4mm carne în 10 ani dac? se duce 1mm.... Ceea ce e insesizabil. Curata fierul, da cu grund ?i apoi vopse?te. Nu uita sa pui capace metalice la capete.

În rest frumos proiect
Am f?cut cu o?et diluat ?i vad ca merge. Dar dup? ce le otr?vesc vad ca devin mai încete ?i apoi le jumulesc. Dar mai greu cu alea intre corali ?i cele ascunse....
E un acvariu de 500l cu 50kg de piatra....

?i când sco?i piatra afara ele întra în gaura. Dar neap?rat tb sa verific toate pietrele, chiar ?i cele din spate.

image
Eu am declarat r?zboi la anemone dar armele mele sunt cam slabe.

Cred ca Aiptasia-X e expirata ca nu prea î?i face efectul. ?tiu cum sa dau ca sa moara o aiptasia

Am incercat sa le zmulg cu penseta dar întra imediat înauntru ?i nu mai am ce sa apuc
Update cu Aiptasia-X u a murit nici una
+ dac? ai generator doar pt acvariu ?i nu pt toat? casa
zamolxes wrote:eu am pus in bookmark site-ul asta preventiv :

https://reefcorner.com/reef-database-index/hitchhiker-index/majano-anemone/

injectia cu otet suna bine.

Azi am bagat in cateva Aiptasia-X....sper sa moara.

@zamolxes. Otetul sa fie diluat sau pur? In articol nu prea da detalii cu privinta la concentratie.

In alta ordine de ideci, ce fac eu cu cele care sunt bagate in spate sau intre pietre si nu le vad?
zamolxes wrote:http://s258.photobucket.com/user/Reef-d_Up/media/Aquarium/Invertebrates/majano.jpg.html

seamana.

Seamana cu asta.

Cum se sc?pa de ele? Ca am câteva

Pe ce de pe sticla am scos-o dar cu racleta. Deci e lipita fff bine. Alea de pe pietre nu cred ca am cum sa le scot. Sunt bagata in gauri si intra imediat
Una vad ca a plecat la plimbare

Aveti niste poze mai clare. Eu cred ca e anemona.... Dar anemonele astea nu se inmultesc prin diviziune?

Poza din fata nu prea pot sa o fac ca distorsioneaza sticla groasa si telefonul nu poate focaliza.....

image

image

Sper sa nu fie ceva de rau
petre florentin wrote:Totusi cele de firma au suruburi 8.8

10.9 De inalta rezistenta ...pretensionate
Interesant...si ce moment de strangere ai folosit?
Cate suruburi ai rupt la ala cu capac cand l-ai curatat? Sunt reactoarele lui shubi si una din problemele lui sunt suruburile.
Alea mai de firma (fara sa par arogant) se deschid rapid, surubuile sunt dure samd.

Cum invarte materialul? Le rasuceste, le duce de jos in sus?

petre florentin wrote:http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/38653.page

Iti stiu postul.

Vroiam unele mai de firma Sa fie mententanta mai scazuta

Alea fara capac la ce le folosesti?
La multi ani!!

Cumpar un reactor pentru biopelleti si unul pentru antifosfati.

Astept ofertele voastre
Hai salut,

De ceva timp vad ca mi-au aparut niste chestii pe pietre. Sunt circulare, verzi si cand le atingi se strang. Se poate observa si din filmuletul atasat.
Eu dupa cate stiu tot ce apare in acvariu in plus fara sa-l adaugi tu e de rau

Stiti ce este?

image
Mersi @kirucd . O sa-l iau eu de la Melcu direct. Apoi ti-l inapoiez eu

Forum Index » Profile for orio » Messages posted by orio
Go to: