| Message |
|
|
|
Schimb 2 neoane Philips aquarelle de 36W noi ambele pe Osram Floura de 36W sau TLD 965 de 36W
Eventual dau neoanele si pe o buturuga mai mare ( acvariul e de 350L )
|
 |
|
|
|
Mai ai filtrul as fi interesat de el.Daca il dai da um PM.
Mersi
|
 |
|
|
|
Stimate Chitron eu te inteleg pe tine dar problema e ca eu sunt din Satu Mare si crede-ma ca pentru o canistra nu ma duc pana in Bucuresti.Vroiam sa aflu cat mai multe despre ele ca tot am citit pe forum pe la uni altii ca au asa ceva.
Ma intereseaza si pe mine una pe viitorul apropiat si poate ar si alti prieteni acvaristi ar dori sa cumpere dar vor sa stie cam pe ce vor da bani la fel ca mine.
Eu personal folosesc un EX 1200 de la tetra dar as incerca si una Jebo.
Daca cumva team suparat cu intrebarile mele iti trimit scuzele de rigoare.
|
 |
|
|
|
si are si mediile filtrante sau trebe cumparate separat?
|
 |
|
|
|
Salut,
Mar interesa o canistra Jebo sau Jebao care sa filtreze minim 1200L/h.
Ce ma intereseaza la ea sunt urmatoarele:
-cum vin ele montate? ( cu medi de filtreare sau fara )
-cat de fiabile sunt?
-cat sunt de silentioase?
Daca puteti sa imi spuneti cat costa unul nou si daca se mai gasesc sau nu.
Mersi anticipat.
|
 |
|
|
|
Cumpar buturuga pentru un acvariu de 350L.Ceva pe dimensiunile:
L=40cm
l=35cm
H=35-40cm
Astept oferte pe PM sau e-mail.
Mersi anticipat
|
 |
|
|
|
Pe mine mar interesa buturugile.Daca le dai separat da un PM.
Mersi
|
 |
|
|
|
Idea cu ventilatoarele am citit-o si eu dar omu nu vrea asa ceva.el vrea sa fie capacul fara gauri si in plus nevasta-sa se teme de miros.Asta e tre sa gasim alta metoda.
|
 |
|
|
|
Daca tot vorbim de condens si incerc sa il conving si eu pe cel cu pricina sa se razgandeasca poate asta ar fi inca o solutie sa nu pateasca cum au pati-to si alti cu capacele de lemn:se aplica pe toata suprafata capacului pe interior un strat de folie de plastic lipit cu silicon de acvarii.
Cum nu am mari sanse de convingere va trebui sa il fac din pal meleminat asa ca vedeti daca in asa fel mai scap de unflatul palului in timp.Teoretic ar trebuii sa mearga dar practic mai vedem
|
 |
|
|
|
Eu am avut unul de 150*55*60 cu intarituri longitudinale si transversale tot din geam de 10mm da cu lipiturile dublate pe lateralele mici.
Vezi si tu cat spatiu ai
|
 |
|
|
|
nu e pentru mine.eu am din lambriu PVC si e ok.un amic ma innebuneste ca vrea asa ceva pe acvariu si daca tot nu il pot convinge sa il faca din PVc macar sa stiu ce sa fac sa fie bine
|
 |
|
|
|
Pentru un capac din pal melaminat trebuie tratat partea interioara a capacului cu ceva ca sa devina impermeabila la apa sau ajunge doar sa pui silicon la imbinatii?
Mersi
|
 |
|
|
|
tetra tec 1200 iti merge si la un acvariu de 500 L fara probleme poate si mai mare daca este intens plantat si cu pesti putini.Eu am la un acvariu de 350L un EX 700 si merge fara probleme.dar tias recomanda un Ex 1200 ca poate vei vrea un acvariu mai mare pe viitor
|
 |
|
|
|
Uite cam asa ar trebui sa stea lateralele si intariturile de mijloc:
II II II II
Toate cuprinse intre fund si partea de sus a mesei.
|
 |
|
|
|
Eu am un acvariu de 350 L si unul de 500L pe masa de pal grosime 18 mm.La laterale am ambele dublate si mai am intarioarele din mijloc tot din pal de dimensiunea lateralei si astea ambele dublate.Si rezista.
Marele Alb ma ajutat in dilema asta cand a trebuit sa imi fac masa petru acvarii
|
 |
|
|
|
Pentru siliconu:
Cand mam gandit sa il fac inca era nehotarat si mi se parea mai rezistent varianta din teava rectangulara dar dupa o discutie cu Porcu' am ajuns la concluzia ca e mai usor de realizat din pal.La proiectul lui Porcu'am adaugat eu intariturile de brad de 10*10.Dulapurile sunt misto ca ma facut doua iar la rezistenta vedem zilele astea ca inca nu am fost dupa acvarii
|
 |
|
|
|
la asa ceva mam gandit si eu numai ca o sa folosesc pal si cu intarituri de brad sau stejar de 10*10cm - 2buc la fiecare laterala,adica 8 bucati.
Mersi de link
|
 |
|
|
|
acvariul de 200L sa dat.eventual daca mai este cineva cine doreste un background tip roca sa ma contacteze pe PM sau mail.
Rog un moderator sa inchida acest topic.
multumesc
|
 |
|
|
|
acvariul de 100L sa dat.
a mai ramas doar acvariul de 200L cu decor fara capac.
|
 |
|
|
|
ultimul pret pentru acvariu si decor este de 200Ron.
|
 |
|
|