[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: arnoldx
Forum Index » Profile for arnoldx » Messages posted by arnoldx

Fac un apel la toti forumisi care au posibilitatea de a culege niste roci ( mai mari sau mai mici idea e sa fie cat mai multe )pentru doua acvarii.Sunt dispus sa si platesc pentru ele.Daca vrea cineva sa ma ajute rog un mail sau mesaj pe PM.

PS:Asigur eu transportul de la expeditor pana la mine.
Rezolvat si cu 404
Rog un moderator sa inchida acest topic.multumesc
Ok.se rezolva si iti multumesc tare mult.Rog un moderator sa inchida acest topic.problema rezolvata.
Mersi de oferta dar eventual le poti tu tine inca un scurt timp ca tre sa ajung in Baia mare si atunci iau si infuzori daca mai e valabila oferta dar cu timpul asta stau cam prost asa ca nu stiu exact cand ajung dar daca imi lasi un nr.de telefon pe pm sau mail atunci te sun cu 1-2zile inainte de a ajunge.Mersi mult
Salutare

Am un prieten care are doi masculi de gourami perlat si din pacate nici o femela asa ca ma rugat sa postez aici in locul lui si sa fac un apel la cei care au femele de gourami perlat si vor sa le vanda sau sa le doneze sa il ajute si pe el.Vrea doar doua bucati sa poata sa faca omu doua perechi.

PS:Ar fi de preferat sa fie cat mai aproape de Satu Mare daca se poate.
Sper sa nu supar pe nimeni pentru aceasta ultima remarca.
Multumesc pentru ajutorul acordat de voi si voi proceda ca atare.Rog un moderator sa inchida acest topic
Fluval 204-vandut
din ce sticla este acel acvariu ce dimensiuni are cat a fost utilizat capacul este homemade din ce material este mobilierul si in acest pret intra si transportul sau nu?
Salut,

Ofer spre vanzare doua filtre canistra:Fluval 204-130ron ( filtrul a fost folosit 3 luni ) si un Fluval 404-230ron ( filtrul a fost folosit 1.5luni ).Rog pe cei interesati sa lase mesaj pe PM.
eventual alte roci ce se mai pot folosi ca decor mar interesa ceva de culoare mai deschisa (ceva nuante de alb ) mersi
Salut

As vrea sa stiu si eu daca se poate pune ca decor piatra de granit in acvariu si cum se spala aceasta ca sa nu dauneze ulterior pestilor din acvariu.Va rog dati-mi si mi sfaturi
Multumesc pentru ajutor.Rog un moderator sa inchida acest topic
Mersi pentru ajutor dar mai am o rugaminte cum se tine cultura de infuzori necesita atentie speciala sau ceva special anume?poti sa imi scri un mail cu cultura de infuzori si tinerea lor un pic mai amanuntit.Sapt.asta cred ca ajung prin Baia Mare cu treburi si atunci daca ai timp sa ne intalnim pentru infuzorii aceia iti multumesc pentru ei anticipat
Salut.

Am niste pui de scalari recent eclozati si nu stiu ce hrana sa le dau.Am auzit prin orasul nostru micut ca ar fi bine sa le dau artemie dar la noi nu se gaseste.Spuneti-mi va rog ce ar fi bine sa le dau sa pape sau eventual unde as gasi artemie daca este buna pentru ei.
Am rezolvat problema rog un moderator sa inchida acest topic.multumesc
Deocamdata nu am poze eventual am sa incerc sa il fac cu telefonul si sa til trimit prin mms sau incerc un e-mail.
Preturile se mai negociaza sau eventual astept oferte de pret de la doritori.
daca mai e valabila treaba pot sa te ajut si eu.
Referitor la postul meu de mai sus precizez ca vand si separat partile daca este interesat cineva.
Fluval 204-180ron fix
Fluval 404-280ron fix
Capac 80*35cm cu neoane -200ron fara ele 150ron
Capac 100*40cm cu neoane este 400ron fara ele 325ron
Acvariu 130L sticla de 6mm aprox de trei luni-130ron
Acvariu 200L sticla de 10mm aprox 1.5-2luni-400 ron ( ultimul pret 350ron )
Incalzitor 200W-15ron
Incalzitor 75W-75ron

Eventual mai am si niste pietris de fundal cu plante de plastic si decoratiuni toate la 100 ron

0744682303 arnold_glodean@yahoo.com
Ajutati-ma sa scap de ele ca vreau altele.
Vand acvariu de 200L complet echipat ( Capac cu neone Power Glo,Filtru extern Fluval 404,Incalzitor 200W ) eventual si pietrisul de pe fund plus plante plastic si decoratiuni,are vreo 2luni de functionare si acvariul si Fluvalul ( este din sticla de 10mm )

Mai am un acvariu de 130L complet echipat ( Capac cu doua neone Power Glo si Light Glo,Filtru extern Fluval 204,incalzitor 758W ) eventual si pietrisul de pe fund si plante plastic si decoratiuni,functioneaza de vreo 3 luni si acvariul si Fluvalul ( este din sticla de 6mm )

Astept oferte pe e-mail:arnold_glodean@yahoo.com sau telefon 0744682303
Transport gratuit pana in Oradea,Baia Mare,Zalau in restul localitatiilor se rezolva dar altfel.

Forum Index » Profile for arnoldx » Messages posted by arnoldx
Go to: