| Message |
|
|
daca intra-adevar nu pot face nimic pentru ca aceste 2 specii sa convietuiasca... voi renunta la idee...nu vreau sa fac sa sufere sau chiar sa moara 
|
 |
|
|
|
stiu ca nu e voie nu e bine nu e indicat nu e uzual pt incepatori... dar totusi as vrea sa stiu ce trebuie facut pt ca cele 2 specii sa fie compatibile .
:o
|
 |
|
|
misto' scarofag. Felicitari 
|
 |
|
|
ms pt sfaturi...i-am urmarit si par sa se fi insanatosit! inca o data multumesc! 
|
 |
|
|
|
sper sa nu ai probleme...si mai ales ca ii iei de f mici este putin probabil sa se ciondaneasca
|
 |
|
|
deci de cand tin scalari cu betta nu am avut niciodata probleme cu ei 
|
 |
|
|
|
scalarii fug dupa bucatelele de pastila nedizolvata si le "mananca" ...este ceva in neregula?
|
 |
|
|
|
ms o sa merg pe mana ta diskusfun ms
|
 |
|
|
|
io stiam ca , corydoras sunt cei mai longevivi, cu o medie de 20 ani de viata
|
 |
|
|
|
pastila trebuie sfarmata si dupaia pusa intr-o canuta cu apa si amestecat sau se pune praful direct in acvariu?
|
 |
|
|
|
dupa cum zice titlul topicului pestii mei de 2 zile au niste fecale albicioase-transparente. stie cineva ce inseamna asta si cum se poate rezolva?
p.s. am cautat pe forum dar nu am gasit...daca exista si nu am vazut va rog dati un link...
|
 |
|
|
|
si daca ii tin fara aerare e ceva?
|
 |
|
|
|
as dori sa intreb cum pot sa tin tubi cat mai mult "fresh" adik in ce contitii...sa tina cat mai mult.
puteti sa ma ajutati?
|
 |
|
|
ok ms pt raspunsuri. cu toate ca planta are frunze gaurite unele tocmai scot capu' din nisip 
|
 |
|
|
|
deci ancistrusii sunt mici. au aparut decat pe o planta...nushtu cum se num si pe frunzele mai mari si mai "vechi" pe alea tinere nu au aparut
|
 |
|
|
|
pai nu am observat rani sau alte infectii pe corpul lui si deja de o saptamana statea pe fundul acvariului si rareori se misca...
|
 |
|
|
pai aici in acvariul asra tin doar 4 ancistrusi si 2 betta  in 45l si aici e pb in celalalt acvariu nu
|
 |
|
|
am avut un mascul betta de 2 ani si astazi a murit  l-am gasit intr-un colt si nu mai misca  (((eu cred ca e de batranete ...+ ca nu are semnre de maltratare pe corp
|
 |
|
|
|
as dori si eu sa folosesc asa ceva...dar ....am vazut multe metode...unele cam complicate. si as dori ori sa cumpar tot ce trebuie, sau ceva ce poate fi facut "acasa"
|
 |
|
|
|
50*30*35 si schimb apa 25%/ sapt
|
 |
|
|