[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mg_cmt
Forum Index » Profile for mg_cmt » Messages posted by mg_cmt
daca intra-adevar nu pot face nimic pentru ca aceste 2 specii sa convietuiasca... voi renunta la idee...nu vreau sa fac sa sufere sau chiar sa moara
stiu ca nu e voie nu e bine nu e indicat nu e uzual pt incepatori... dar totusi as vrea sa stiu ce trebuie facut pt ca cele 2 specii sa fie compatibile .

:o
misto' scarofag. Felicitari
ms pt sfaturi...i-am urmarit si par sa se fi insanatosit! inca o data multumesc!
sper sa nu ai probleme...si mai ales ca ii iei de f mici este putin probabil sa se ciondaneasca
deci de cand tin scalari cu betta nu am avut niciodata probleme cu ei
scalarii fug dupa bucatelele de pastila nedizolvata si le "mananca" ...este ceva in neregula?
ms o sa merg pe mana ta diskusfun ms
io stiam ca , corydoras sunt cei mai longevivi, cu o medie de 20 ani de viata
pastila trebuie sfarmata si dupaia pusa intr-o canuta cu apa si amestecat sau se pune praful direct in acvariu?
dupa cum zice titlul topicului pestii mei de 2 zile au niste fecale albicioase-transparente. stie cineva ce inseamna asta si cum se poate rezolva?

p.s. am cautat pe forum dar nu am gasit...daca exista si nu am vazut va rog dati un link...
si daca ii tin fara aerare e ceva?
as dori sa intreb cum pot sa tin tubi cat mai mult "fresh" adik in ce contitii...sa tina cat mai mult.

puteti sa ma ajutati?
ok ms pt raspunsuri. cu toate ca planta are frunze gaurite unele tocmai scot capu' din nisip
deci ancistrusii sunt mici. au aparut decat pe o planta...nushtu cum se num si pe frunzele mai mari si mai "vechi" pe alea tinere nu au aparut
pai nu am observat rani sau alte infectii pe corpul lui si deja de o saptamana statea pe fundul acvariului si rareori se misca...
pai aici in acvariul asra tin doar 4 ancistrusi si 2 betta in 45l si aici e pb in celalalt acvariu nu
am avut un mascul betta de 2 ani si astazi a murit l-am gasit intr-un colt si nu mai misca(((eu cred ca e de batranete ...+ ca nu are semnre de maltratare pe corp
as dori si eu sa folosesc asa ceva...dar ....am vazut multe metode...unele cam complicate. si as dori ori sa cumpar tot ce trebuie, sau ceva ce poate fi facut "acasa"
50*30*35 si schimb apa 25%/ sapt

Forum Index » Profile for mg_cmt » Messages posted by mg_cmt
Go to: