80 l e volumul...deci chiar e magnific pestele asta...mic..si se ia de orice trece pe acolo...tre sa ma duk eu acolo sa ii dau mancare...el nu se misca
pai am luat cu 200 mii perechea...si crede-ma ca e crown ca se infoaie furmos si se vad "tepii" de la aripioare...si da mai vreau mascul betta...daca ai rosu si daca vrei si ai si femela... ca perechea e batrana si am vaz ca ai femele frumoase
am fost dupa ce am plecat de la cefenea in obor...m-am uitat dupa o buturuga si uitandu-ma pe acolo am vazut o punga cu 2 betta...(mi-am zis ce sa fie 2 betta am si eu) si cand ma uit mai atent masculul se infoia la femela si am observat ca e crowntail!! si asa ca mi-am cumparat si acuma sa vad cum ii tin ca mai am o pereche dar cred ca masculu va...
stimabile, intelege ca forumul nu este chat. te apropii asimptotic de
2.5 Exprimati-va cat mai corect. Nu vi se cere sa nu aveti greseli gramaticale sau ortografice, dar incercati sa le evitati. Nu abuzati de smile-uri, de "k"-uri, de "sh"-uri, "tz"-uri, de majuscule sau de replici de 1-2 cuvinte (de genul "Cool", "lol"...etc.) caci primiti un avertisment.