[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mg_cmt
Forum Index » Profile for mg_cmt » Messages posted by mg_cmt
de 2 zile am observat ca plantele devin "gaurite"...stiti ce poate provoca asta?

P.S. : am 6 scalari ; 2 betta ; 6 ancistrusi ; 1 platydoras ; 1 kuhli ; 2 corydoras ; multi pomacia
hmm...ma duk in orhideea maine..sa vad cat e...$$...ca de' ce preturi au acolo
ms...o sa caut unde mi-a zis cyborg..unde mi-a zis sorinel e cam ...deppaaarrtteee
stie cineva de unde pot cumpara si eu asa ceva? am cauatat la mai multe pet-shopuri si am cautat si la firme de construit...si nu am gasit...
80 l e volumul...deci chiar e magnific pestele asta...mic..si se ia de orice trece pe acolo...tre sa ma duk eu acolo sa ii dau mancare...el nu se misca
pai am luat cu 200 mii perechea...si crede-ma ca e crown ca se infoaie furmos si se vad "tepii" de la aripioare...si da mai vreau mascul betta...daca ai rosu si daca vrei si ai si femela... ca perechea e batrana si am vaz ca ai femele frumoase
am fost dupa ce am plecat de la cefenea in obor...m-am uitat dupa o buturuga si uitandu-ma pe acolo am vazut o punga cu 2 betta...(mi-am zis ce sa fie 2 betta am si eu) si cand ma uit mai atent masculul se infoia la femela si am observat ca e crowntail!! si asa ca mi-am cumparat si acuma sa vad cum ii tin ca mai am o pereche dar cred ca masculu va...
am in acvariu 6 scalari...si e unu mic si rau (3 cm diametru) se ia de toti...sta langa o frunza si cine trece pe acolo

stie cineva de ce face asta?
si in astia 8 mil intra ToT ce ai spus mai sus?

stimabile, intelege ca forumul nu este chat. te apropii asimptotic de

2.5 Exprimati-va cat mai corect. Nu vi se cere sa nu aveti greseli gramaticale sau ortografice, dar incercati sa le evitati. Nu abuzati de smile-uri, de "k"-uri, de "sh"-uri, "tz"-uri, de majuscule sau de replici de 1-2 cuvinte (de genul "Cool", "lol"...etc.) caci primiti un avertisment.

postul anterior a fost sters de razvan.
nu sunt expert dar cred ca ar trebui sa il lasi pe el sa face ce stie el mai bine
sandu...de unde ai scalarii aia ai tai? :jumpers:
Dalles de unde pot lua si eu un "clopot" de la terta dinacela? te rog frumos daca poti sami raspunzi si cu cat $$?
cu cat $$ si ce ancistrus?
2 sapt? deci azi e 18 deci pe 1 sunt pe forum si astept
mss pt sfat scalarii tai cum arata>
am si io dala si chiar si la 80 l merge bine
nobody?
cine are de dat plante? pls si cu bani si MOCA ( preferabil) :jajaja:
ma bufnea rasu daca nu aveau loc... imi luam 1 guppy si gata
cine poate sa imi aduca?
[/url]

Forum Index » Profile for mg_cmt » Messages posted by mg_cmt
Go to: