| Message |
|
|
Cousteau wrote:Deci mai comandam o cutie de TLD 965 de 18w?
Incep o lista???
vezi ca suntem trei oameni cu 7 tuburi..daca mai vrei si tu 3sau mai vrea cineva sa facem 10 dam comanda
|
 |
|
|
bogayman wrote:
guleag wrote:se stia dar nimeni nu credea
super pozele...ce pedepse a luat caraselu?  sau inca nu sa decis tribunalul? 
Pedeapsa e ca trebuie sa stea singur intr-un acvariu mic(pedeapsa maxima)... dar asta e pana ce fac rost de un acvariu mai mare...
eu zicca cea mai buna pedeapsa e sa-i dai o luna numai daphnia uscata!!!! 
|
 |
|
|
|
hmmm....poate asa se conving si cei ce zic "lasa ca la mine nu se intampla"....
|
 |
|
|
|
hmmm....nu reusesc sa pun pozele pe site....e vreo problema cu galeria sau e de la mine?
|
 |
|
|
daca tot vrei vivipari eu as pune molly cu xifo...nu cu gupii..pentru ca nu-mi place raportul de marime intre gupii si molly, in sensul ca gupii par miniaturali in raport cu molly.
dar eu as pune o "gasca"de ceva ...in acvariu' ala..nu vivipari
 (ex. conconiusi...sau ceva caracide) 
|
 |
|
|
|
felicitari!...pentru efortul de a structura materialul...
|
 |
|
|
chitron wrote:Daca vi duminica la locul faptei i-ti aduc eu unu si daca mai vrea cineca sa spuna ca am citeva bucati.
yupi!..da da..vreau..si daca nu mai vrea altcineva..poti sa-mi dai si doi..  ..ca am "ce face cu ei"
merci mult!
|
 |
|
|
manyaku wrote:Am vazut la D-na Rodica in Obor saptamana trecuta un "bulgaras"....Poate mai are....
multam!
ps. sti cumva si la ce pret era?...ca sa stiu aproximativ la ce sa ma astept 
|
 |
|
|
|
salut!
are cineva un bulgare de cladophora?....
sau stiti eventual vreun petshop de unde as putea cumpara?
multam..si eventuale raspunsuri pe pm.
|
 |
|
|
banuiesc ca ai balastu separat nu?
nu conteaza distanta...decat din considerente practice.....
daca sti deja ca vrei sa pui doar 2 atunci trebuie sa calculezi distanta dintre ele incat sa lumineze cat mai mult din suprafata acvariului...
de ex. nu le poti pune in jumatatea din fata a acvariului si apoi sa vrei sa-ti pui plante de fundal foarte aproape de spatele acvariului...pentru ca acestea o sa se indrepte spre lumina adica spre fata...si-ti ocupa din spatiu....
in rest nu e vreo problem adac astau prea aproape sau chestii de genu asta...
|
 |
|
|
asa cum scrie donez 2 synodontys angelycus(catfish) negri complet si foarte frumosi (pentru cui ii place  )
au vreo 7-8 cm.....eventual daca se poate in schimb o plantuta de anubias nana..bine ..daca nu no problemo!  (incerc sa pun si poze da cred ca nu merge galeria..eventual le pot trimite pe mail)
restu' pe pm.
merci
|
 |
|
|
|
cine vrea de 18 W/60 cm si nu a intrat in prima comanda sa-mi spuna si mie...si poate ne strangem cativa cu 10 bucati..sa facem si noi o comanda.
multam
|
 |
|
|
RaresLuc wrote:Poate au sarit din acvariu.
la asta m-am gandit si eu...dar pe jos nu sunt...  ...si locuri ascunse in jurul acvariului nu am.
|
 |
|
|
florin0_2001 wrote:Pestii tai nu dispar pur si simplu. Ei mor, iar ceilalti pesti le mananca cadavrele.  Banuiesc ca asa s-a intamplat si la tine. Ceva nu le convine in noul acvariu.
tocmai ca asta nu-mi dau seama daca mor...si-i mananca ceilalti...sau ii mananca ceilalti direct 
|
 |
|
|
danyel wrote:Eu unu de acolo am cumparat mereu de la un singur vanzator care pare si mai de treaba si am vazut ca are si pesti sanatosi .Toti pesti de la mine din acvariu sunt luati de la el si nu am avut nici o problema .De aceea iti ziceam ca sunt ok si plus de asta ca doar el are ancistrus acolo .Daca vrei ca sa te duci vezi ca este ala care are si mancare de papagali ,mancare pentru pesti pentru hamsteri si cam orice .Bafta
cred ca stiu despre care dintre ei vorbesti...tipul care are si mancare vie cateodata...nu?..in stanga, langa gramada aia mare de produse...
merci
|
 |
|
|
salut!
am si eu o intrebare pentru posesorii de conconiusi
am cumparat 10 conconiusi cam la 2-3 centimetrii (fara coada), i-am tinut in carantin ade rigoare o saptamana..far as prezinte semne de ceva dubios  ...erau veseli, mancau..etc..
dupa ce i-am pus intr-un acvariu de 85 de litri ...bine plantat alaturi de 7 sumatrani putin mai mari ca ei si 2 sinodontius angelicus(cam 8 cm)........au inceput sa dispara!!!
unu cat eunu si nu-mi dau seama ce se intampla....pana sa ma prind eui-mi disparusera 5  si am crezut ca sunt printre tufele de plante....
dar am cautat..nici urma de ei sau vreo ramasita...(cei drept e si greu ca sunt multe plante  )
acum intrebarea: este posibil ca cei 2 sinodontusi sa "haleasca" conconiusii?  ...ce am gasit eu pe net despre ei e ca sunt destul de calmi si mai ales ca ies numai noaptea..(si asa si e, eu nu-i vad decat dupa ce sting lumina  )
multumesc
|
 |
|
|
Magda wrote:Sa spuneti cum a ramas si cum "actionam" in continuare, please. 
chiar asa.....ne intalnim duminica?.....si dac ada.....unde? 
|
 |
|
|
danyel wrote:A si am uitat ca sa mentionez 1buc/3 lei .Iar ca marime nu cred ca aveau mai mult de 1.5 cm ,iar la dimensiunile alea erau printre cei mai mari 
merci frumos pentru informatii....
sincer nu as vrea sa cumpar din obor..de fiecare data cand am cumparat pesti de acolo aveau gris  (de asta am pus si anunt aici..nu pentru ca nu se gasesc ..da' prefer de la cineva de pe forum)
|
 |
|
|
multumesc ..da' nu vreau matur. prin mare ma refeream sa fie trecut de perioada critica...  ..nu ma refeream la faptul ca vreau unu matur.
|
 |
|
|
lukaboy wrote:Sa ma ierti, e putin off topic, insa ancistrusii mici sunt eficienti impotriva algelor...
Aia mari se bat cu ceilalti pesti pe mancare( si crede-ma ca am avut destule experiente cu toate dimensiunile de ancistrus...)!
Deci, orice este mai mic de 3 cm face treaba buna.
Spor la cumparaturi
 ..multam....atunci rectific:..cine are ancistrusi de vanzare pana in 3 cm?
|
 |
|
|