Mersi mult Disciponel si Mugurel. L-am trecut pe triggerfish din nou pe lista mea
Va pun si eu un filmulet Sper sa va placa
Ca pesti la mine pe lista urmeaza:
Triggerfish
Emperor
Brown Tang
Dar undeva in decembrie - ianuarie asa o sa mai creasca si goby la mine si nu o sa imi fie frica ca ii papa. Stiu ca multi o sa sara pe capul meu sa zica ca am multi pesti mici dar acesti pesti sunt cei care m-au interesat si am zis sa bag pe cei mici si apoi pe cei mari. Iar ca pesti mari nu prea am o lista mare. Sper sa va placa
P.S. Blonde naso si sailfin tang sunt cei mai buni prieteni la inceput i-a facut zile fripte sailfinul dar dupa cum au zis si altii pe net devin foarte buni prieteni si inoata numai impreuna + s-a obisnuit cu mine si vine la geam dupa mine la altii se ascunde sub pietre
"Amenintate de globalizare si progresul tehnologic, tot mai multe mestesuguri traditionale ale românilor sunt pe cale de disparitie!
Printre acestea se numara si filmatul pe lat, înlocuit aproape în totalitate de filmatul pe înalt."
Sa iti zic patanie dupa 5 luni, una bucata pompa de retur Eheim 5000+ a picat. Norocul meu ca am invatat cate ceva de la marele intelept Nea' Koala si am facut sistemul cu 2 pompe incat daca pica una, sistemul sa mearga in continuare. Doar creste volumul de apa in sump putin. Partea buna e ca a functionat, si tot ce a trebuit sa fac e sa dau pompa ramasa la putere maxima si sa o pun pe cealalta in cutie si sa o trimit in garantie in Romanica.
This message was edited 2 times. Last update was at 27/09/2016 15:36:23
Cine-i mare barosan, barosan, barosan?
Cu Herbtana in borcan, in borcan, in borcan?
Pavelescu a fugit de-acasa, de frica nevestei... femeia a deschis usa sumpului si-a vazut grozavia.
Prietenii sunt rugati sa-i duca niste schimburi curate si ceva de mancare... la Gara de Nord, unde Pavelescu asteapta sa ia trenu'.
@Pavelescu: Munceste, robule! Asa iti trebuie! @CreatoR: Plm, tu ce zici?... asa, ochiometric, nu cumva arata mai normala filmarea aia? ... scoate 'reaku' corabia. Pestii sunt faini si grasuti.
Later edit: Bah Lili, cand plm renuntam si noi la hartia igienica? Aia insirata pe jos, in sump?
This message was edited 1 time. Last update was at 27/09/2016 19:53:38