[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu nou Betta  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
sorinhc
Member
[Avatar]

IP:

Am un acvariu nou pe care vreau sa-l despart in mai multe parti. Soluatia am gasit-o si voi face cate un perete despartitor din plastic transparent (am acasa). Stiu ca o sa-mi spune-ti "nu transparent" dar cam asta am prin casa acum. Cum pot sa fac ca masculii sa nu sa se mai vada intre iei (sa se streseze toata ziua)? Am nevoie de o sugestie destul de repede.

Multumesc,

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te duce la nivelul lui si te bate prin experienta.
[Yahoo!]
olinno
Member

IP:

autocolant negru, numa vezi sa fie plasticat
[Email] [Yahoo!]
sorinhc
Member
[Avatar]

IP:

olinno wrote:autocolant negru, numa vezi sa fie plasticat

Sincer nu stiu ce inseamna exact plasticat. An un colant negru care nu se lipeste prea bine pe la colturi si cam pare sa fie plasticat.

O alta intrebare ar fii daca componentele chimice ale colantului dauneaza sau nu apei?

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te duce la nivelul lui si te bate prin experienta.
[Yahoo!]
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Probabil colegul se referea la autocolantul special pt banner-ele stradale . Numai ca si ala stind in apa incepe sa se dezlipeasca . poti sa-l folosesti linistit ca nu afecteaza chimismul apei , dar e ceva mai complicat de tinut la locul lui .
Ai putea incerca cu niste komatex(sau forex)
[Email] [WWW]
tropikana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Incearca sa matuiesti peretii separatori

DIY addicted
Valea Plangerii

Forum Index » Anabantidae
Go to: