[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Proiect creveti - Centenar Romania  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
ThunderCat
Junior member

Joined: 15/07/2018 16:07:34
Messages: 58
Location: Constanta
IP:
Offline

Salutare!

Dupa o lipsa cam mare (am fost mai mult plecat), revin cu un update la proiectul 3in1

Am obosit la un moment dat sa mai mut crevetii dintr-unul in altul, pentru ca trec prin absolut orice, inclusiv cei din ultimul acvariu care o iau prin filtru si ajung in primul,asa ca acum sunt multicolori in toate 3. Plus ca, chiar de cand erau separati, au inceput sa apara mutatiile normale, adica in cel cu rosii au aparut red si blue rili, in cel de albastrii au aparut negrii si asa mai departe. Cu cei galbeni nu am avut succes, a ramas doar unul. Bine, nici eu nu am avut grija de ei asa cum ar fi trebuit, dar la un moment dat am fost plecat 2 luni de acasa si singurul ajutor a fost un prieten care nu a avut niciodata acvariu, asa ca poate e de inteles. Voi reincerca acum pentru ca urmeaza o perioada destul de stabila.

Acavriul are acum 9 luni de la start. Plantele au crescut fara aditie de co2, fara ingrasaminte. Lampi de la Aquael (plant) de 6W fiecare. Flitru hang-on doar cu burete.

image

image

image

image
 
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com