Mie mi se par prea putine specii de plante da' nu prea ai ce face, e biotop. Io zic sa imbraci lemnele cu muschi, mi se pare c-ar arata mai bine. Eventual poti pune citeva pietre ....... imbracate sau nu cu muschi.
Lemnele vor fi imbracate treptat cu moss, pe masura ce creste cel actual si voi tunde. N-as prea vrea sa le umplu deodata cu moss, intrucat acvariul sa-si schimbe usor usor imaginea, sa nu ma plictiseasca
Ma gandesc sa adaug niste Colisa, dar am auzit ca se imbolnavesc foarte usor, e adevarat ?
Hai sa felicit si io un acvariu foarte frumos, ca am tot admirat topicul de ceva zile. Cum ai proptit lemnele? L-ai prins cu ceva sau sta el pur si simplu. Ar fi frumos un moss flame pe crengi, daca iti iei si pui da-mi un semn de unde ai luat, ca io tot caut pe la diferite magazine si ori nu au, ori se uita la mine ca la felul 14. Inca o data felicitation pentru noul proiect.
Lemnele le-am adunat din padure. Am 2-3 bucati mici, care stau pe nisip, iar restul e o singura bucata, pe toata lungimea acvariului, care se propteste prin cele 2 ramnificatii care sparg luciul apei, sub intariturile longitudinale ale acvariului.
Nu aruncati cu pietre, am "stricat" biotopul. De vina este prietena, care este innebunita dupa Cory Panda. Am schimbat tuburile cu niste OSRAM 830 si le-am invelit la mijloc cu staniol, pentru a intuneca zona de deasupra Mossului, care e invadat de alge.
Cam asa arata acum, in drum spre Amazon.
Rog un admin sa schimbe titlul topicului, ca nu se mai potriveste.
Ma intereseaza efectul nisipului (acest tip de nisip)asupra mustatilor Corydoras-ilor.Ai mei sfarseau cam dupa 6-7 luni cu inflamatie la gura/mustati,tot panda.Intreb pt ca as refolosi nisipul de la Tang' pt noul set-up,sau unul mai fin....?
Vezi la capac cum sunt facute legaturile................daca pleaca fire de la cele 2 neoane spre doser,,,incearca asa: neonul care vei scoate din functiune anulez firele din soclori (adica cele care intra in soclu ptr contact) si le prelungesti la celalalt neon .....practic droserul va primi semnal ca sunt ambele in fuctiune.............teoretic paractic imi vei spune............nu incerca sa tai pe acolo cu cutter ci vezi daca poti desuruba si inadesti alte fire iar important sa izolezi bine sa nu iasa doamne fereste ceva.
ma bucur ca ai gasit o rezolvare..........la urma aste era cel mai important ............dar si var precedenta te lua max 10 min....dar macar stii pe viitor.................in alte ordine de idei ...............e super acvariul,imi place