[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Rodica
Clona
[Avatar]

IP:

Sunt noua in acest forum si noua in ale acvaristicii. Sper sa imi creez un acvariu frumos si cu pesti sanatosi. Am apelat la acest forum pentru ca in localitatea mea (Craiova) nu prea exista carti despre acvaristica iar cele care exista sunt evazive. Sper sa intelegeti astfel multele intrebari pe care vi le voi adresa si sa fiti indulgenti cu mine. :-)
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Rodica wrote:...in localitatea mea (Craiova) nu prea exista carti despre acvaristica iar cele care exista sunt evazive.

Da-ne si noua un exemplu de carte "evaziva", te rugam frumos. Ne bucuram ca mai exista si oameni care mai citesc, ca de cind cu internetul asta nu prea mai vezi asa exemplare...Si dupa aceea ti se va recomanda ce sa citesti si aici pe forum - lectura dedicata incepatorilor, fireste.
angelfish
Senior member
[Avatar]

IP:

Indulgenta este,sfaturi destule,informatii sunt pe forum cu duiumul dar....
cand te-am rugat la topicul tau de la rubrica "vivipari" sa ne dai ceva detalii m-am referit sa prezinti putin acvariul pe care il ai,pesti,plante .In privinta cartilor dolly a punctat foarte bine in sensul ca cei care scriu carti in domeniul asta o fac pentru toate categoriile de acvaristi,de la incepatori la avansati.Depinde doar ce carte ai ales.O carte introductiva in ale acvaristicii,bineinteles ca va prezenta sumar toate aspectele,pe cand alta in care se detaliaza biochimia si fenomenele biochimice care se intampla intr-un acvariu e mult mai greu de digerat.
Oricum bine ai venit pe forum si...la mai multe pagini citite :-)
[Yahoo!]
Rodica
Clona
[Avatar]

IP:

De exemplu "Acvaristica" de Cristian Buzenche si mai sunt si alte "brosuri" pt ca nu le pot numi carti.
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Rodica wrote:De exemplu "Acvaristica" de Cristian Buzenche si mai sunt si alte "brosuri" pentru ca nu le pot numi carti.
Eu imi aduc aminte de niste articole de referinta in Cutezatorii...crezi ca gasesti pe la Craiova prin fru`n anticariat?

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Rodica
Clona
[Avatar]

IP:

Cum am mai spus, daca gasesc vreo "brosura" sunt fericita! :-) Prin anticariate (care si asa sunt putine) nu am gasit nimic (m-am gandit si eu sa caut). probabil cartile bune din anticariate fusesera demult luate de acvaristii cu experienta...
Singura solutie cred ca este sa le comand prin internet. Dar si asa nu stiu ce sa comand..
Multumesc pt frumoasa primire! :-)
Rodica
Clona
[Avatar]

IP:

Angelfish, detalii despre acvariu dadusem la rubrica "Boli/Tratamente". De asta va si rugasem sa va uitati la topicul meu. Oricum, femela xifo a murit. Ma gandesc sa renunt la toti pestii pe care ii am acum si sa o iau de la capat cum trebuie (ciclare, etc.), cu niste neoni. Ce ziceti? Cand am luat acvariul, nu am respectat nici una din regulile de baza pe care le-am citit ulterior pe acest forum (pt ca nu le stiam).
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Rodica wrote:Singura solutie cred ca este sa le comand prin internet. Dar si asa nu stiu ce sa comand..

Dar poti sa citesti dupa net...nu te costa nimic si iti faci "o cultura" in domeniul acvaristicii de invidiat. Daca ai fi facut asta, cu siguranta ca nu mai tineai xipho cu betta ...spre exemplu...
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Rodica wrote:Multumesc pentru frumoasa primire! :-)

Cu placere...asta intra in obisnuinta forumului nostru.
Noi banam oamenii, dupa aia suntem foarte nerabdatori sa-i primim sub forma clonata.
Ne place sa ne injure, sa ne scrie idiotenii, sa ne pierdem timpul pe orice alte teme decat acvaristica, sa le urmarim posibilitatea creativa sub forma de proxi-uri, ip-changer, clone sa le contemplam apoi amenintarile...
Iti mai recomand acum, cum am mai facut-o pe forumul asta...control la bibilica mami
Simplu, eficient o sa iti dea doamna doctor neshte pelule, faci mult nani, acvaristica relaxeaza...

Tu chiar ne iei de tampiti...faptul ca ti-am vorbit civilizat, ca ti-am trecut la rank clona, era o dovada ca asteptam ceva de la tine in descrierea aia pe care ti-ai facut-o la rubrica Despre noi in care sa recunosti cinstit ca asta-i visul vietii tale sa stai pe forumul asta si pentru asta te-ai gandit tu ca esti mai desteapta daca o sa ai cateva clone...sa tot fie 4 la numar...si asta fara sa vorbesc decat ce am gasit eu fara sa mai vorbesc cu bjatu` de la botoane
Intelege-ma nu avem nimic personal cu tine (si defapt cu nimeni altul care s-ar simti vizat de cele scrise mai sus) dar oricine intra pe un forum, indiferent care, e oaspete si trebe` sa se conformeze regulilor casei, daca nu-i place , n-are decit sa dispara

Asadar, mami ramai pe forumul ala de pe care ai venit, nu mai faceti circ la noi, nu ne plac trolli, clonele, nu avem nevoie de sfaturile tale inteligente preluate din mentorul tau...Buzenche, sa nu se simta cumva fereasca Dumnezeu altcineva vizat .
Acum am citit ca te-ai declarat si avocata pe un alt forum deci banuiesc ca o sa ne dai si tu in judecata pe mine ca admin si pe mosu ca propietar pentru...(ma rog habar nu am pentru ce )...deci pune-te de acord si cu alti doritori pentru ca vad ca incepem sa avem un program cam incarcat si nu stiu cand o sa mai avem timp sa le dam sfaturi si la saracii oameni care chiar isi doresc sa mai afle de la noi ceva despre acvaristica si nu despre Circ.
Iti mai intind o mana(cum am procedat si cu altii...fara sa dau nume) si nu iti banez ip-ul de pe o(UNA) alta clona de a ta poate chiar vrei sa aflii ceva ...la contrapartida: ciocu` mic si joc de glezne
Intri, citesti da` nu postezi...da` te rog eu` vezi s-un doftor`, poate te ajuta totusi .

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI

Forum Index » Despre noi
Go to: