darthradu wrote:Da, da problema e ca acum am niste cearceafuri pe balcon puse la uscat = umiditate crescuta = eficienta scazuta la evoporare = 27 grade in display ...
Vad ca am si ceva stropi de umezeala prin sump si as acoperi sumpul cumva, urmand sa pun 4 ventilatoare in display. Trebuie sa modific si plasa aia pe post de pieptan ca mi-a crescut nivelul de apa cu aproape juma de centimetru. Ai mei insista ca e prea multa apa in bazin ... am 4.5 cm de loc liber e chiar asa putin ?
Eu de la luciul apei pana la marginea de sus a bazinului am 2,5 cm. Deci 4,5 cm e mai mult decat sufficient...
Am promis teste:
Temperatura: 27.3 Salinitate: 1025-1026 (dupa ce am completat cu apa de osmoza ce se evaporase)
Calciu: 400 - 410
Magneziu: 1290 - 1320
pH: 8 - 8.1
Alk: 7 - 8 dKH
Nitrati/Nitriti nu mai fac ca ma fute lenea. O sa incerc sa ma joc si la skimmer. Fac un schimb de apa mai repede de weekend sau e bine si in weekend?
This message was edited 2 times. Last update was at 07/07/2015 22:31:11
Geplast!komatex de 5mm, dau minim 7/1440 cm.....atata e 9 lei.....
E rezistent komatexul, daca vrei sa fue safe foloseste si profile de aluminiu si doar acoperi lampa cu carcasa sau capacul
Pana una alta am un crevete, care desi nu e mort, ca misca foarte putin, sta asa ... ampoolea, il ia apa, il da peste cap ... il scot din acvariu sau ?
Am filmat cum ii place lu' Koala!
This message was edited 3 times. Last update was at 08/07/2015 19:26:10
Ca a batut pompa de valuri p-acolo si n-am maiaranjat nisipul deloc. Poate il trag in weekend la fatza, desi as pune cate o piatra in locurile unde raman fara nisip.
Melcul a iesit ca tocmai dadusem de mancare.
This message was edited 1 time. Last update was at 08/07/2015 19:59:27