Azi a venit pomacanthus paru e mare cat palma dar cei doi fluturi l-au luat in primire asa ca filmul vine maine....imperatorul din pacate vine cam peste doua saptamani,dl Monda mi-a trimis azi rama de la bazin care trebuie crosetata....cred ca termin de craciun la cat e de mare rama
Am si eu o nedumerire, de ce folosesti lumina atat de albastra la un fish only?
Te impiedica sa vezi corect culorile pestilor si e pacat de ei (desi P. paru probabil ca arata la fel sub orice lumina, la ce culori are). As intelege daca ai avea niste pesti fluorescenti, dar eu unul nu cunosc pesti de recif cu aceasta calitate.
Ma gandesc ca un flame angel de exemplu ar arata negru cu albastru. Pestii galbeni arata albastri. etc.
Te impiedica sa vezi corect culorile pestilor si e pacat de ei (desi P. paru probabil ca arata la fel sub orice lumina, la ce culori are). As intelege daca ai avea niste pesti fluorescenti, dar eu unul nu cunosc pesti de recif cu aceasta calitate.
Ma gandesc ca un flame angel de exemplu ar arata negru cu albastru. Pestii galbeni arata albastri. etc.
Singurul motiv pentru care folosesc lumina albastra e ca nu imi place lumina alba...lumina alba ma oboseste...
Foarte frumosi. Sa te bucuri de ei. Si acu mustrarile:
1- Imi place tare mult ca ai capac la acvariu .
2- O sa primesti una peste botic de la batranul pentru ultima filmare 3- Nu sunt prea golase pietrele, nu pui nimic pe ele???? .......am neste kenya, daca iti place ......ti-l dau din tot sufletul
georgemonda wrote:Foarte frumosi. Sa te bucuri de ei. Si acu mustrarile:
1- Imi place tare mult ca ai capac la acvariu .
2- O sa primesti una peste botic de la batranul pentru ultima filmare 3- Nu sunt prea golase pietrele, nu pui nimic pe ele???? .......am neste kenya, daca iti place ......ti-l dau din tot sufletul
George la capac se lucreaza....iar de kenya ce sa zic....decat kenya atunci mai bine cresc melci....
Acum incepe sa arate a bazin plin de ciortani, foarte fain vizual.
Probabil ca schimbi o groaza de apa ca sa mentii parametrii intr-un interval decent.