un video cu situatia bazinului de acum , filtrul are powerhead de 1500l/h si contine 6l de material filtrant eheim biomech sera siporax si jbl micromec, un sac de carbune activ si un burete grosier deasupra
Lucian: ti-am editat eu link-ul ca sa vedem aici filmul
This message was edited 5 times. Last update was at 18/12/2015 23:11:44
Eu cred ca ai prea multi pesti, acolo, in acel bazin. Da' cred ca ti-am mai spus treaba asta.
Altfel, pestii arata bine iar bazinul e intretinut... se vede ca pui pasiune.
da, bineinteles ca mi-ai mai zis si am ganduri serioase oricum sa schimb fauna, oscarii s-au invatat sa loveasca capacul cand le e foame iar la marimea lor de acum cred ca o sa gasesc clapetele pe jos incurand (bubuituri zdravene) par chiar foarte inteligenti.
merci pt apreciere si pt editare
This message was edited 1 time. Last update was at 18/12/2015 23:18:35
pana acum am facut saptamanal cu aspiratia migaloasa a substratului
referitor la schimbarea sortimentului piscicol credeti ca as putea tine in bazin, fara a schimba altceva, filtru, substrat, hardscape, apa etc, vreo 8 discus red turquois de vreo 10 cm la achizitie?
am o oferta de schimba 'par pe par' si nu stiu ce sa fac
This message was edited 2 times. Last update was at 18/12/2015 23:28:17
Sal baieti, cele doua kg de peste au fost schimbate cu un pumn de fätze ( 9 pui intre 5-10 cm)la care am mai cotizat vreo 80€ , discusii din germania te aduc la sapa de cauciuc, 10 cm la un crescator cat de cat cunoscut prin zona costa 60€ x 10 bucatzi pt marimea bazinului meu=600€, prea riscant pentru inceput, sper sa iasa ceva din afacerea asta , eu sunt multumit ca am scapat de dinozaurii aia pe care ii aveam.bag niste poze mai incolo
This message was edited 1 time. Last update was at 07/01/2016 15:28:36