rodoselada, multumesc. Riccia a fost singura pe care am gasit-o (mie imi place contrastul pe care-l face, comparativ cu fissidens-ul - sunt cateva fire si din el pe pietre... posibil sa mai modific). In ceea ce priveste ridicatul pietrelor, nu am cum s-o mai fac acum.
Laurentiu, iti multumesc si sper sa se maturizeze si mai bine in continuare

.
Dane, nu stiu cum de-ai apreciat inca de la inceput ca va iesi ceva bun (te intreb in private care-s numerele de la loto de maine)... nu pot decat sa iti multumesc pentru felicitari, cu atat mai mult cu cat ele vin din partea unui om cu experienta in domeniu
Leon, ma incurajeaza ceea ce-mi spui, si totodata ma abitioneaza sa incerc sa-l fac si mai bun. Multumesc.
Nea Dan, astfel de comentarii imi sunt de mare folos (de foarte mare ajutor mi-au fost cele facute de Alex, ulterior afisarii rezultatelor de la RAC, pareri impartasite celor ce au cerut acest lucru... un mare plus).
Aranjatul pietrelor a fost facut pe parcursul a trei zile... le-am tot aranjat, analizat si repozitionat pana cand mi-au placut.
Nu-mi dau seama la care zona a acvariului faceti referire, cand spuneti de Hiydrocotyle verticillata.
Multumesc pentru multele sfaturi

.
Bobiciupe, multumesc pentru aprecieri. Pietrele au fost cumparate de pe site de la nevertebrate (Dragon Stone).
Singura noutate o reprezinta ca am cumparat inca 2 Osram-uri 865, iar urmatoarele fotografii vor fi mai clare, intrucat vor fi facute la lumina a 4 astfel de neoane.
Saptamana viitoare zic ca voi reveni cu poze noi, in care sa apara tot cardul de Rasbora (sper ca saptamana viitoare sa primeasca cei de la Hornbach transportul de pesti).