[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Land of Dragons  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Baieti, multumesc pentru aprecieri... asta imi da incredere .

Am fost (si sunt in continuare) foarte prins in cateva proiecte personale, acesta fiind motivul pentru care am intrat putin (spre deloc) pe forum.
Partea buna este ca acvariul nu l-am neglijat si imi pare ca merge spre ceea ce vreau .

De ieri iluminatul este 3 x 39W - 8 h / zi.

Buruienile le mai las o saptamana fara a face vreo interventie, asta daca weekendul viitor nu voi fi plecat. In caz contrar se amana pentru inca o saptamana tunsul.

Nu se intelege mare lucru acum din ce este in acvariu... dar asta e:
[Thumb - IMG_7827.jpg]

ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Frumosa evolutie
[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Intr-adevar, merge inspre bine
Asteptam tunsoarea

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
AlexD
Junior member
[Avatar]

IP:

foarte tare omule.. bafta in continuare.. e beton si denumirea a fost inteleapta se intelege ce e in acvariu au plecat dragoni la plimbare si se transforma intro jungla
ape limpezi colegu

Toata viata invatam..ca.. Viata e scurta... Gustul e lung.. ;)
[Yahoo!]
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Am tuns un pic din ierburi, insa vor ramane in continuare alandala pana cand HC-ul va umple toata zona dedicata .
Fotografia nu este reusita... merg in continuare cu 3x39W (2 Giesemann - Aquaflora + Super Flora si un Osram 865).
[Thumb - IMG_7836.jpg]

stefanp
Moderator

IP:

Ai tuns, dar plantele sunt mai mari decat in poza anterioara

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
maryusdv8
Membru de baza

IP:

), da Stefan, asa este... cresc, cresc, cresc... dar lasa ca le-am venit de hac si s-a schimbat peisajul.
Mai am de luat pesti (Rasbora espei) + un neon 865 pentru a ma ajuta sa scot niste fotografii mai bune.
[Thumb - IMG_7878.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 01/02/2015 20:12:08

stefanp
Moderator

IP:

Eee, domnu' Marius, felicitari!
Alta mancare de peste, arata foarte fain!

Bravos

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Da, partea din fata, dar spatele mie imi placea mai mult inainte asa mai salbatic, ce sa-i fac nu imi plac gradinile tip Versailles , poate putin fortata comparatia dar pe spate(pietre) eu as lasa mai mari plantele-asa ca inainte , na acum fiecere cu gusturile lui

This message was edited 2 times. Last update was at 01/02/2015 21:55:51

[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Acvariu' mi se pare foarte reusit, eu zic ca merita sa scoti toata aparatura si sa-i faci niste poze de cea mai buna calitate .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

frumos, foarte frumos, felicitari!

maryusdv8
Membru de baza

IP:

Multumesc tuturor pentru aprecieri .

Am facut ceva teste in seara asta... mai tb aranjat un pic, si zic ca voi putea face cateva fotografii mai reusite.
[Thumb - IMG_7901_11.jpg]

[Thumb - IMG_7900_1.jpg]

stefanp
Moderator

IP:

Mult mai bine!

Imi place in mod deosebit bazinul, sincere felicitari!

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Multumesc, Stefan... ma bucura aprecierea ta .

Au aparut si ceva pesti... doar 6 aveau in stoc, insa peste 2 saptamani vor mai primi. Pana atunci, vor ramane in aceasta formatie.
[Thumb - IMG_7936.jpg]

[Thumb - IMG_8043.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 10/02/2015 22:55:20

rodoselada
Senior member
[Avatar]

IP:

foarte frumos!
Laurentiu
Junior member
[Avatar]

IP:

Frumos,imi place cum se maturizeaza !
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote: presimt ca o sa iasa ceva de nota 10++

Am gresit, n-a iesit de nota 10++.. ci de 12++
Sincere felicitari omule, mie personal imi place la nebunie ce-ai facut.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Leon
Member
[Avatar]

IP:

cred ca e unul dintre cele mai frumoase aranjamente de la inceput de an 2015, iz clar de aquascape ............

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/14266.page
[Yahoo!]
dandumitru
Senior member
[Avatar]

IP:

Leon wrote:cred ca e unul dintre cele mai frumoase aranjamente de la inceput de an 2015, iz clar de aquascape ............

Pentru ca nu sunt prezentate ale setap-uri pana in acest moment, acum se poate spune ca este cea mai buna prezentare de aquascaping de la inceputul anului !
Are peisaj !
Are un centru focal foarte puternic, acum nu stiu daca este ceva nativ, sau a fost realizat cu intentie si buna stiinta !
Are profunzine, dar numai pe jumatate, iar lipsa de profunzime din cealalta jumatate este accentuata foarte tare de centrul focal( aici mai trebuie lucrat putin ) - in cazul unei participari la un concurs, aici poate fi depunctat .
Plantele sunt bine alese, face exceptie o singura specie ( hiydrocotyle verticillata care este asezata in snop prea dens acolo undeva, cea ce nu este posibil in natura datorita formei sale de evolutie, in alt context ar fi fost ok, nu se incadreaza dar nu este o problema majora ) la o alta fotografie executata dintr-un punct mai inalt ar fi mai vizibila aceasta necorelarea
Fauna a fost foarte bine aleasa, un avantaj notabil !
GSA nu mrita bagat in seama, de regula se pastraza pana la maturizarea setaup-ului iar la pregatirea pentru fotografia finala se curata treptat folosinduse diferite metode.
Daca ceva il mai poate trage in jos nu este altceva decat originalitatea.

Concluzia finala la care am ajuns eu este ca setap-ul are o imagine de ansamblu reusita, atragatoare, mai trebuie lucrat foarte putin la hardscape pe partea de profunzine cu adaugare de roca sau lemn, si mai trebuie ceva timp ca ansamblul sa ajunga la maturitate. In acest moment bazinul reprezinta cam 50-60% din potentialul care poate fi exploatat.
Meriti pe deplin sa te bucuri de admiratie dupa aceasta prezentare.
Marius felicitari !

This message was edited 1 time. Last update was at 14/02/2015 02:14:33

sa nu fie cum ne place,safie cum vrea natura si ne va fi mai bine !!
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/25942.page
[Yahoo!]
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

imi place tare mult si mie ce ai realizat. am citit ca ai scris despre cadoul primit, daca ai putea sa ne divulgi provenienta rocilor ar fi foare util pentru mine.

oricum ai facut o treaba minunata. sincere felicitari!

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: