[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Informatie nano nou  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
varol
Member

IP:

In mare pentru ca nu as mai vrea sa cheltui. Acest nano m-a costat mult mai mult decat vroiam sa aloc initial. Si la DIY sunt cel mai neindemanatic. Am facut comanda de robinet cu reglaj fin si o sa incerc bomba cu sare de lamaie. Tre sa-mi vina si un difuzor ceramic pico si o sa-l incerc pe ala. Ideea este ca odata cu aceasta comanda vin si noile neoane si fertilizantul Easy Life (deocamandata doar pro fito si ferro) si vreau sa schimb luminile, sa dau drumu la bomba cu sare de lamaie si sa incep fertilizarea cu micro. Daca nu sunt in stare sa rezolv problema cu CO2-ul il dau peste cap si-l umplu de alge. Oricum astept sa vina si testul permanent si vad atunci ce si cum.
varol
Member

IP:

Am un burete din ala de se leaga la pompa de aer si apa pentru filtrare in acvariile de juvenili si vreau sa-l folosesc ca prefiltru. Din poze se vede ca are si un stut pe unde cica iese aerul (tin degetul pe el intr-o poza). Pot sa conectez furtunul de CO2 direct in acel stut sa-mi bage bulele direct in acest prefiltru si sa treaca prin filtru exterior dupa?
[Thumb - P1020920.JPG]

[Thumb - P1020921.JPG]

Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Poti, dar chiar nu inteleg de ce te complici asa mult?
Mie personal mi-se pare mai simpla varianta cu furtun si difuzor....

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
stefanp
Moderator

IP:

Eu am asa ceva si nu il mai folosesc acum.
Ti-l donez cu placere daca vrei.

image

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
varol
Member

IP:

Pai cred ca este cam acelasi lucru si oricum vreau sa folosesc acel burete pe post de prefiltru.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: