[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
acvariu incepator  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Gestatia completa dureaza in jur de patru saptamani, dar daca deja are burtica mare probabil ca nu va mai dura mult timp. Daca acvariul maternitate este un acvariu obisnuit incearca sa faci rost de niste plante plutitoare, gen Ceratophyllum demersum sau Pistia. Le vor oferi puilor ascunzis si vor fi feriti de instinctele canibalistice ale mamei.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
inelcomutativ
Junior member

IP:

Multumesc frumos de sfaturi:-) nu am mai apucat sa intru sa-ti multumesc.
as mai avea o micuta problema. ce pot face in legatura cu mirosul din acvariu care imi inunda intreaga camera?
am schimbat aseara,dupa o saptamana, cam 25-30 de litri din apa ( din aproape 100 de litri cati sunt in total), am scos plantele care pluteau la suprafata apei( de atfel, cum fac in fiecare zi), am curatat filtrul ( l-am spalat foarte bine cu apa) si l-am lasat sa-si faca treaba ( filtrul si oxigenatorul au mers incontinuu de cand mi-am populat acvariul cu pesti), insa nu vad foarte multe imbunatatiri. Este mai ok, dar tot miroase. Asa ar trebui sa se intample? Sper sa nu fiu prea stupida in afirmatii, daca asa ar trebui sa se intample
Va multumesc anticipat.

This message was edited 4 times. Last update was at 27/03/2011 13:33:08

kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Filtrul sper ca a fost clatit si nu spalat cu simt de raspundere (adica sa il storci) si doar in apa din acvariu, NU de la robinet. Mirosul ala ciudat poate avea mai multe cauze:mancare/plante care se descompun, un acvariu suprapopulat .....
Eu totusi tind sa cred ca acvariul nu este ciclat, ideal ar fi sa faci niste teste de apa. Pana una alta observa comportamentul pestilor, fa schimburi de apa mai dese, nu le da sa manance mult (guppy sunt la fel de cersetori ca si carasii) si aspira intotdeauna substratul.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: