Mersi de raspuns, o sa vad care-i faza cu acele "cosuri"
Apoi:
- Lumina merge 8 ore de la 8 la 16 si apoi se stinge, iar peste noapte nu exista nicio sursa de iluminare
- acvariul are 230L volum util, calcul facut de la 300L cat are acvariul (100x50x60)
- am gasit un acvariu de 90L pt discusi (cub inalt) si ma tot gandesc sa il iau, doar ca ma preseaza familia sa o las mai usor, asa ca am tot amanat, oricum intrebarea ramane pt ca dupa o depunere reusita cred ca imi ajung puii, mai ales ca trebuie sa gasesc si la cine sa mai dau din ei

)
- Rana 100% este datorata interactiunii dintre ei doi pt ca saptamana trecuta s-au tot ciugulit (ceva in genul Kissing Gourami) aproape in fiecare zi
Chestia ciudata totusi este ca saptamana trecuta au depus si intr-o ora au mancat icrele, iar masculul dupa cam 2 zile a inceput deja sa o "inghesuie" pe femela.
In acvariu am: o pereche Scalari, 3 Gourami (2 masculi si 1 femela), vreo 30 de Molly/Xifo, 1 Danio, 3 Botia, 3 Kuhli, 5 Kribensis pui (masculi si femele), 2 SAE, 3 Corry, 1 Labeo Bicolor, si 2 Neoni (Neonii si Scalarii plus o parte din pesti le-am primit odata cu acvariul si nu am putut sa refuz, au venit la pachet, deci nu fiti aspri cu chestia ca Neonii si Scalarii nu merg pt ca stiu)
UPDATE: mersi pt topic, am vazut acum cam despre ce este vorba, voi incerca sa iau masuri. In cazul meu oxigenarea s-ar putea sa fie deficitara pt ca imi tot cade capcelul de la spray-bar si nu mai valureste ca lumea + numarul mare de pesti. O sa incerc sa imi rezolv un acvariu, sa scot viviparii intr-un acvariu mai mic si sa ma apuc de dat din ei pt ca deja ma ma exaspereaza