[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
filtru UV  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
tino
Junior member
[Avatar]

IP:

ma intereseaza un filtru uv.are cineva asa ceva de vinzare? sau un loc de unde pot lua?mercic
[Email]
bogdanel
Junior member
[Avatar]

IP:

Eu am vazut la Profipet in Ploiesti. Era vreo 3 mil si ceva.

Galeria mea
[Email] [Yahoo!]
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Foarte scump 500.000 cam in pretul asta e ! depinde acu de care vrea !
Care se schimba doar sticla sau care e tip capac !

La ce aparat vrei sa folosesti ?

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

LooSeR wrote:La ce aparat vrei sa folosesti ?
Probabil la acvariu vrea sa-l foloseasca. Altfel posta cererea pe un forum cu profil foto.

Poze: smilie ... Poze cu plante
tino
Junior member
[Avatar]

IP:

mercic frumos Porcu',pe un forum de acvaristica credeam ca lumea posteaza despre acvaristica,la sectiunea cumpar nu cred ca trebuie sa incep cu "cumpar..." s.a.m.d. Sunt sigur ca sunt multe posturi care sunt inexacte daca punem problema in felul asta.:
ex: plante--"Cumpar, primesc donatii ... de plante .. eventual si prin posta cred ca se poate face transportul .... (Am primit niste java de la cineva, si a ajuns in stare impecabila..)
Eventual daca puteti trimite mai multe, suport eu, plata pentru courierul rapid (Fan courier) .. doar daca puteti trimite mai multe ptr. ca courierul e scump si ca sa nu coste courieratul mai mult ca plantele .. Primesc si donatii orice.. ce tine de plante " .ce fel de plante? de plastic?garoafe?
Deci: ma intereseaza un filtru UV PENTRU UN ACVARIU.
MERCIC
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

tino wrote:ma intereseaza un filtru UV PENTRU UN ACVARIU.
Io am inteles ca era vorba despre un filtru pentru acvariu. Altii au avut probleme .

P.S. Postu' meu nu era rautacios la adresa ta. Nu inteleg de unde ai inteles asta .

Poze: smilie ... Poze cu plante
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

daca tot suntem aici
Care e faza cu filtru UV pt acvariu ? la ce se foloseste ?

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Gresit total , nu exista filtru cu UV adica din constructie nu se face asa ceva, UV este separat de filtru si se pune totdeauna pe iesirea de la filtru exterior ,pentru a nu distruge coloniile de bacterii
Se gasesc corpuri cu lampi de UV si in special UV C la nenumarate firme
Si anume :Aqua Medic ,J.B.L, Tetra , De Barry special concepute pentru acvarii

Ogar batrin dar.... cu miros fin
betta
Senior member
[Avatar]

IP:

In Timisoara la Zoocenter este un model produs de Aquael pe la 350RON.
Tuburi UV de 5W (2 poli) de la Tetra (fabricate de Philips) undeva la 150RON .
Exista si modele mai ieftine (eu am cumparat unul zilele trecute) la 175RON (7W) si respectiv 275RON (11W) dar pe ele scrie mare MADE IN CHINA . Vezi: http://nbhengtai.en.ec21.com/GC01180047/CA01000689/UV_Sterilamp.html
Daca te interseaza da-mi un PM.

Note:
@LooSer: Nu folosesc la bronzat :soare: ;) ci la distrugerea microorganismelor. Radiatia din domeniul UV-C (253,7nm) e folosita pentru sterilizare in multe domenii (medicina, ind. alimentara).
@lazarginel: Ai dreptate dar sa presupunem ca toti stim despre ce-i vorba. Adica... moarte tuturor mai putin lui Nitrosomonas si Nitrobacter ;) .
@tino: Sa nu ne ambalam/aprindem prea tare... mai ales cand e vorba de unii care ne au (pe amandoi ;) ) la degetul mic cand vine vorba de acvaristica (indeosebi practica dar si teoretica).

Traieste ca si când ai muri mâine! Învata ca si când ai trai vesnic!
[Yahoo!]
bogdanel
Junior member
[Avatar]

IP:

Continuare la ce am scris mai sus: Pretul exact este 350RON. Este un filtru UV 400 facut de Tetra . Aici link-ul http://www.tetra.de/index.cfm?uuid=39A5A2FF7E96C076A6C905CDFC7AB834&o_lang_id=2&produkt_list=1

Galeria mea
[Email] [Yahoo!]
tino
Junior member
[Avatar]

IP:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi,in special lui Porcu' si lui Betta.Ma interesa daca stie careva un filtru undeva in Bucuresti,mi-ar fi mult mai simplu.Totusi,daca nu gasesc,o sa incerc sa il contactez pe Betta.Revenind,undeva in Bucuresti la un pret care sa nu fie exagerat?
[Email]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

http://www.aqua-medic.de/en/service/pdfs/Helix%20Max.pdf

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Eu am avut pe vremuri una de la Tetra.

Tetra are 5W. Toate aceste lampi sunt pe 12V... Asta de la Tetra are traful la priza, la asta cine stie cum este dar banuiesc ca e la fel...
Lampa propriuzisa e produsa de Philips si e o porcarie patentata, dur dar adevarat .
M-a tinut 6 luni si p`orma am dat cu tunul sa gasesc o lampa de schimb pe la firma importatoare. Lampa depasea in pret jumatate din valoarea sterilizatorului UV in ansamblu :-)
Acum s`or mai fi schimbat lucrurile dar nu mai pot sa mai sfatuiesc pe nimeni sa mai cumpere produsul ăsta dupa aventurile mele.
Principiul de functionare se ştie...apa trece prin fluxul de lumina bogată in spectrul UV si se produce "sterilizarea".
In afara lampii care a capotat in conditii de sub un an, sterilizatorul UV in sine, este o piesa care se atasaza pe returul filtrului dar oricum este o componenta separata asa dupa cum amintea si lazarginel mai sus.
Ce deriva din asta?...pai daca va bate capul sa plasati lampa sub nivelul apei de la acvariu, asa cum este dealtfel normal...tasneshte apa ca la balamuc prin intrare si iesire cu tot cu faimoasele lor membrane de cauciuc care cred ca sunt fabricate in Ciuciunghezia nu in Germania smilie Ma refer strict la acest produs comercializat de firma in cauza.
Pana la urma eu le-am siliconat membranele si am scapat.

Asta ca tot imi zicea lumea ca eu prezint produsele de marca numai intr-o lumina favorabila...

In concluzie: vezi ca gluma asta la Tetra costa si fro 3-4 mil, deci eu as merge hotarat pe lampa prezentata de g.g....daca as avea de ales doar intre cele doua produse, ca sa zic asa povaţă de om păţit smilie

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
tino
Junior member
[Avatar]

IP:

va multumesc inca o data pentru sfaturi.G-G,stii cumva si de unde poate fii luata lampa asta?
http://www.aqua-medic.de/en/service/pdfs/Helix%20Max.pdf
[Email]
cichlidu
Member
[Avatar]

IP:

scump.....
cu un milion o faci tu in conditiile in care tubul special philips e vreo 7-800 de mii

ad augusta per angusta chit ca de cele mai multe ori SHIET HAPPENS
[Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: