[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Mazga pe fundul acvariului  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ScorpyGFX
Unripe member

IP:

Buna ziua!De curand am schimbat apa la pesti,am curatat si filtrul si acvariul foarte bine si am mai scapat de melcii ce erau in numar de peste 100.
Dar dupa vreo sa zic 2-3 saptamani,a inceput sa apara pe fundul acvariului o mazga alb-transparenta un fel de "mucus" si nu stiu din ce cauza!
Filtrul este cu carbune si merge bine..oare sa fie din cauza melcilor care acum nu mai sunt?Din cate am inteles melcii curata impuritatile de prin acvariu...
Va rog sa ma ajutati
Multumesc
Faye
Senior member
[Avatar]

IP:

ScorpyGFX wrote:..oare sa fie din cauza melcilor care acum nu mai sunt?

N-are treaba sula cu prefectura. In febra ta de a curata filtrul si acvariul foarte bine, n-ai facut decat sa-l deciclezi. Iar carbunele din filtru ar trebui folosit pentru inlaturarea chimicalelor ramase in urma unui tratament, nu pentru filtrarea propriu-zisa.
Daca ai mai rasfoit forumul, probabil ai observat ca se cer detalii despre bazin/volum, filtrare/filtru/medii, populare, vechimea setupului, de fiecare data cand cineva cere ajutor. Informatiile respective sunt necesare, daca vrei sa primesti sfaturi pertinente.

L.E. Cand spui ca ai schimbat apa, asta inseamna ca ai schimbat-o pe toata odata?

This message was edited 1 time. Last update was at 20/12/2014 16:08:36

Bidonul 2016-, Borcanul 2014-2016
375L: 6 scalari, 2 thorichthys ellioti, 2 ancistrusi, 6 ramirezii electric blue, 1 sewellia lineolata, 28 cory panda, trilineatus, davidsandsi, duplicareus

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: