Am un caras auriu de aproximativ 7 luni, afara de niste mici arsuri chimice pe coada cand l-am cumparat nu am avut alte probleme cu el.
Acum 2 saptamani l-am transferat din bolul minuscul intr-un acvariu de 90 litri (era si cazul), impreuna cu 8 neoni, 4 zebre, 2 sanitari si 3 melci. Recunosc ca am gresit si m-am grabit un pic, nu s-a ciclat destul acvariu si am introdus multi pesti deodata, motiv pentru care cred ca din aceasta cauza i-au aparut (acum o saptamana si jumatate) niste striuri rosii aprinse pe coada si inotatoare, era apatic, statea pe fundul acvariului si nu manca. L-am mutat intr-un recipient separat, i-am pus in apa Albastru de metil si i-am facut si "baie" in apa sarata. Petele s-au retras, este activ, dar tot nu mananca.... este interesat de hrana, se repede dupa ea, dar nu o inghite...o "mesteca" si o scuipa afara. Am incercat si granule de mai multe feluri, si fulgi si mazare, dar fara rezultat. PS. nici scaune nu a mai avut, dar nu prea cred ca e vorba de constipatie cat de lipsa de hrana.
Ma poate ajuta cineva cu o idee, un raspuns?...
Mutumesc anticipat.
This message was edited 1 time. Last update was at 11/08/2014 22:28:01
|