Author |
Message |
BOK
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 31/01/2006 23:50:17
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
BOK
Member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/6150ccc6069bea6b5716254057a194ef.jpg)
IP:
|
De ce se inchid topicurile la dvs asa de rapid? De exemplu, eu, am dat search pe google la "tarantule" si urmand rezultatele de acolo am ajuns si la acest forum.... Felicitari, in mare , este super!
Dar cum pot eu sa postez la cele 2 topicuri despre tarantule, daca ele sunt inchise?
Si de ce ati inchis topicul lui Merlin despre gandacii acei africani?? Este de interes si pt acvaristi,acei gandaci se pot da ca hrana si la unele specii de pesti....
Cum aflu eu acum detalii despre acei gandaci??
De mentionat este si faptul ca toate topicurile la care ma refer se aflau la rubrica "alte vietati".......
Sunt membru pe multe forumuri despre animale, dar as caracteriza acest lucru ca "abuz de putere".
Nu am intalnit alte forumuri sa inchida topicurile decat atunci cand discutia degenereaza urat sau nu mai e valabila (ex:despre expozitii sau concursuri care au trecut demult...)
Astept raspuns .......si poate nu inchideti si acest topic
|
|
 |
Dolly
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 01/02/2006 12:21:23
|
Dolly
Dust in the wind
![[Avatar]](/forum/images/avatar/a34bacf839b923770b2c360eefa26748.jpg)
IP:
|
BOK wrote:
Dar cum pot eu sa postez la cele 2 topicuri despre tarantule, daca ele sunt inchise?
Nu mai postezi. Faci un topic nou - cum de altfel ai si facut deja si pe care nu ti l-a inchis nimeni. Atita timp cit discutiile nu degenereaza si se respecta regulile elementare de politete, nu apar nici comentarii.
BOK wrote:
Cum aflu eu acum detalii despre acei gandaci??
Detaliile le ai chiar acolo, scrise de betta, care a facut o prezentare la obiect a vietatilor respective, nu doar citeva vorbe aruncate la intimplare.
BOK wrote:De mentionat este si faptul ca toate topicurile la care ma refer se aflau la rubrica "alte vietati".......
De mentionat este si faptul ca site-ul si forumul in sine sunt despre acvaristica.
BOK wrote:Sunt membru pe multe forumuri despre animale, dar as caracteriza acest lucru ca "abuz de putere".
Nu e abuz de putere, ci este gestionarea corecta si de bun simt a unor date de interes public. Cred ca ai inteles ideea.
|
|
 |
razvan
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 01/02/2006 14:41:01
|
razvan
Membru banat
IP:
|
si as mai completa.. alea sunt forumuri "de animale", aici e forum "de acvaristica" .
se simte diferenta?
|
|
 |
aditzu'
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 01/02/2006 15:27:07
|
aditzu'
Member
IP:
|
Sunt de ceva vreme pe forumul asta si pot spune ca au fost si sunt in continuare foarte multe topikuri la aceasta sectiune cu subiecte despre caini, pisici, papagali, etc. Niciodata nu a fost vreo problema cu legatura dintre caini si acvaristica, de exemplu.
Atunci de ce ei nu ar avea voie si cu gandaci?
Doar pentru ca unii s-au oripilat la vederea lor?
Ca sugestie, pentru ca nu fac parte din conducerea forumului, si ca simplu membru mi se pare normal sa respect regulile impuse de voi, cred ca ar fi bine sa aplicati acelasi reguli pentru toti userii, si mai ales pentru ORICE subiect care nu are de a face cu acvaristica, daca asta se vrea.
E doar o sugestie, si nu o critica ... Sper sa o tratati ca atare, si nu ca pe un afront catre moderatori.
PS. Puteti sa stergeti comentariile mele daca nu vi se par pertinente.
|
|
 |
Alex
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 01/02/2006 15:58:54
|
Alex
Administrator
![[Avatar]](/forum/images/avatar/31857b449c407203749ae32dd0e7d64a.jpg)
IP:
|
Fii linistit iti garantez eu ca nu vor mai fi inchise, sterse topicuri despre serpi, gandaci, tarantule, "broscute otravicioase" :-) samd atat timp cat cei care le deschid le pastreaza in sfera decentei sau nu sunt clone ale altor fosti membrii
Poate nu tuturor le sunt dragi imaginile cu gandaci spre exemplu...dar atat timp cat totul se va desfasoara la sectiunea potrivita nu este nici o problema.
Poate ca exista o reticenta dar te asigur ca a fost luata in discutie si atata timp cat cei ce vor presta la aceasta sectiune se ingrijesc de buna desfasurare a topicului care usor poate sa alunece pe panta "sport extrem" sau "asa ceva nu se recomanda sa faceti acasa", nu vor fi probleme.
Altfel spus nimeni nu o sa va inchida topicul, dat find faptul ca va adresati pe o sectiune dedicata a unui forum "de acvaristica"  ...dar rugamintea noastra este ca si cei pasionati de aceasta sectiune sa nu o transforme intr-o rubrica de senzational ieftin.
Pe nimeni nu poate sa deranjeze ca cineva cere niste date legate de cresterea unei tarantule si altcineva i le ofera in cadrul acestei sectiuni...daca insa persoana respectiva se apuca sa ne povesteasca ce numere de senzatie de genul "tarantula la trapez"  a prestat cu micul sau prieten (cum au mai fost cazuri) iti garantez ca o sa zboare o data cu tarantula si topicul iar "naratorul" respectiv va fi si sanctionat.
|
SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI  |
|
 |
Dalles
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 01/02/2006 16:05:08
|
Dalles
Membru banat
![[Avatar]](/forum/images/avatar/1159073745442bfa6389ccc.jpg)
IP:
|
aditzu'"]...si mai ales pentru ORICE subiect care nu are de a face cu acvaristica, daca asta se vrea...[/quote:48c8ecc827 wrote:
Pai, tocmai aici e schpiell-ul! Se vrea orice subiect care nu are de-a face cu acvaristica, dar cu multe limitari.
De ce? Pentru ca, asa cum a spus si Razvan, asta e un forum de acvaristica si dedicat acvaristilor.
Celelalte animale pot fi amintite doar in masura in care au vreun punct comun cu acvaristica.
Ca sa intelegeti mai bine, ganditi-va la acest forum ca la o revista... sa zicem de gaming (stiti voi, una din alea axate pe analizarea jocurilor pe PC). In paginile ei o sa gasesti tot ce vrei despre hardware, software, solutii pentru jocuri, prezentari de gadgeturi specifice (joystick-uri, PS2-uri, PSP-uri, ...), dar foarte putine despre contabilitate, gestionarea retelelor de cartier, depanare sau... hacking. Acestea sunt amintite in treacat numai daca se leaga cu ceva de jocuri, sa zicem incasari uriase la lansarea vreunui joc nou, organizarea vreunui campionat online sau spargerea cu cheat-uri a vreunui joc celebru. In rest... nimic de acest gen.
Daca te intereseaza in detaliu astfel de informatii... trebuie sa rasfoiesti alta revista.
Sau, ca sa largim un pic aria asta "Toyz for Boyz": intr-o revista despre automobile o sa gasesti eventual - repet, eventual! - cate un scurt review la un simulator de curse pe PC. Dar niciodata nu o gasesti vreun review la jocurile cu vrajitori, cavaleri in armura sau troli. Asa cum am zis: pentru asta trebuie sa rasfoiesti alta revista!
|
[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url] |
|
 |
BOK
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 01/02/2006 23:33:38
|
BOK
Member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/6150ccc6069bea6b5716254057a194ef.jpg)
IP:
|
la Am inteles ca e un forum de acvaristica.....scrie si in adresa site-ului, explicit!
Dar eu am postat la capitolul "DIVERSE" , subcapitolul "Alte vietati". Si cred ca nu am gresit nici eu si nici ceilalti. Gandacii sunt ceva divers de pesti si deasemeni sunt alte vietati. Interesant este faptul ca sunt crescuti tot ca pet-uri, tot in acvariu, deci sunt oarescat pe aceeasi linie. Adica nu discutam despre cum putem sa xeroxam banii la imprimanta, nu?
Iar daca din greseala am fi postat despre tarantule la rubrica Anabantidae
, corect ar fi fost sa fim atentionati politicos si sa fie mutat topicul la locul unde apartine. Asa cum m-as fi asteptat sa fie mutat acest topic la rubrica "Carciuma", caci acolo e locul lui,zic eu, parerea mea!
Oricum am primit asigurari ca nu se vor mai inchide topicurile! Multumim!
Acum nu va suparati ca mi-am spus si eu parerea, chiar daca e oarecum critica....
|
|
 |
|