[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un alt inceput  XML
Forum Index » Acvarii diverse - Jurnal
Author Message
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

paradoxx wrote:Intrebare: e buna si pt cresterea algelor?Adica are putere ? As vrea sa se puna ceva pe pietrele alea, sa nu le fi pus degeaba.

Cu siguranta iti pot spune ca e buna pentru macroalge, chaeto.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

de emotii si alte alea si pentru ca tot nu credeam, am uitat sa anunt cu lacrimi in ochi faptul ca perechea mea de ancistrusi din bazinul de 330 nu a fost halita de Oscaricela, ba chiar mai mult, in a 3-a zi de la introducere, au depus, probabil si pentru ca am efectuat schimburi de apa si i-am stimulat, din o gramada de icre(toate fiabile), am vazut doar 2 pui la o saptaluna dupa; asteptam si vedem ^^
Daca ma gandesc bine, nici nu am nevoie de mai multi, pentru ca in timp ei se vor inmultii, eu aveam nevoie acum de confirmare ca nu sunt mancati

This message was edited 1 time. Last update was at 21/05/2025 00:04:30

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Update dupa 1 an : ancistrusii au supravietuit, tot depuneau icre, si cand ieseau coditele si credeam ca o sa am pui, dispareau; nu stiu daca emiteau vreun miros si le halea pleco-ul, sau ieseau prin acvariu si le ciugulea Oscaricela, cert este ca nu am scos niciun pui,pana nu i.am mutat, acum ca m-am mutat si eu.
Ca jurnal: am mutat acvariul de 330 cu oscarul si Pleco-ul inapoi la soacra.mea la tara, unde este si cubul de 100 cu creveti si perechea de ancistrusi, cu tot cu pui( cu ciorchine cu tot mai precis, ieri au inceput sa colinde in tot acvariul cu sacul vitelin dupa ei). Bineinteles ca de mutare, s.au ocupat nevastuica si copiii, din fericire beneficiez de suportul si indemanarea lor, caci eu a trebuit sa fiu la noua locatie si anume in Bucuresti, am ales sa imi infrang fobia de-o viata
Se pare ca acvariile acestea 2 vor ramane acolo, soacra.mea mi-a zis ca nu mi le mai da, e indragostita tare de hardscape-ul cu craniu din acvariul cu Oscar, dar si de crevetei. Dupa cum am zis si prin 2014, lu soacra.mea ii convine sa schimbe apa de la pesti, deoarece mineralele din apa ii fac florile din gradina sa explodeze in culori, prin urmare WIN-WIN!
La noua locatie voi lua acvariul de 430(1.50m lungime si nush cat latime si inaltime) si un fel de cub cu inaltimea mai mare decat Lxl, unde intentionez sa bag niste scalari sau ceva asemanator, are si ala vreo 450l brut, cu niste dimensiuni neortodoxe, dar il vindea cineva pe 300 ron acum vreo 3 ani si nu m-am putut abtine.
Intentionez sa cersesc de la voi niste pui de orice, de data asta geophagusii fiind prioritari ot acvariul lung si scalarii pt cel inalt, dar keep in touch pt luna aviatoare, caci mai intai sa le aduc, montez etc.
P.S.: caut chilipiruri de filtre cat mai mari, aici referindu.ma la spatiul de stocare al materialului filtrant, nu la puterea pompei. Am si acvariu de sump daca se indeletniceste careva caci sunt antitalent si mi-e frica cu gaurirea sticlei, dar vom vedea pe viitor.
Am si o femela de nigro pitica super agresiva, pe care ori as dona-o daca o vrea cineva, ori sare in acvariul cu Oscaricela, sperand ca nu are interes fata de nigro ca hrana
Daca aveti chef de palavrageli, sfaturi, intrebari sau obiectii, nu va sfiiti, caci demult tot zic ca vreau sa fie forumul acesta mai activ.
Sa zic ca as vrea si mascul pentru Oscaricela? 'Mi-e ca ma complic.
image
image
image
image

[Video]https://youtu.be/4qM7sYsoAo8[Video/]
Iar nu mai stiu cum se pune video din youtube.
Pe Oscaricela o apucasera nebuniile de inmultire, impingea substratul, impingea geamul, canile, se lua chiar si de pleco.
Ah, uitai: lumina aia nu a facut alge deloc pe pietre, ori nu a apucat ca a fost pleco la datorie

This message was edited 13 times. Last update was at 11/07/2026 14:13:47

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Acvarii diverse - Jurnal
Go to: