[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
instalatie CO2  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

mai nea cosmine, bule pe secunda sunt cam una la cinci secunde, pana acum, dar control oricum nu am daca ar creste, nu are asa ceva. apropo, cate bule ar fi indicat in mod normal sa fie?

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
cosminBM
Member

IP:

Am uitat sa iti zic ca daca cumperi kitul clasic poti sa ii faci un upgrade cu 160 ron , cumperi doar reglajul fin si adaptorul pt butelie, de ceasurile alea nu ai nevoie ca is doar de forma doar ai buble control. eu le-am cumparat si nici nu le vad, pun o poza sa vezi ca sunt orientate in jos mai tare nu pot sa le strang (oricum nu te ajuta la nimic) cand nu mai ai co2 nu mai vine
http://img218.imageshack.us/img218/8310/p4170048.jpg
[Yahoo!]
cosminBM
Member

IP:

popey wrote:mai nea cosmine, bule pe secunda sunt cam una la cinci secunde, pana acum, dar control oricum nu am daca ar creste, nu are asa ceva. apropo, cate bule ar fi indicat in mod normal sa fie?

In functie cat ii de mare acvariul si cat ii de plantat . La mine acvariul ii de 180l brut si ii dau intre 3-5 bule/sec , cand am dat mai mult de 3-5bule/sec am avut intradevar pb cu pesti
[Yahoo!]
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

pai acvariul meu e de 56 litri, si plante am o gramada ca imi plac tare, ca de aia am bagat banu` in codoi, si probabil ca daca e nevoie, am ajung si la butelie.

[Email] [Yahoo!]
cosminBM
Member

IP:

popey wrote:pai acvariul meu e de 56 litri, si plante am o gramada ca imi plac tare, ca de aia am bagat banu` in codoi, si probabil ca daca e nevoie, am ajung si la butelie.

Eu zic sa mergi linistit cu 1 bula/sec . acum o sa vezi daca plantele emana oxigen si pesti sunt ok, poti sa mai maresti. Din pacate din DIY (drojdie) nu ai de unde sa dai mai mult si daca dai in 10 min nu mai ai .Oricum ii mai bine asa decat deloc
[Yahoo!]
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

ba baieti, iaca au trecu doua saptamani de cand am pus codoiul, si ce sa zic, nu as putea sa va spun ca observ fo diferenta fata de ce era inainte. ca si la inceput, nr. de bule este fff mic, circa 1bula/5-6 sec. singurul lucru care s-a intamplat intre timp, ar fi ca am gasit trei bucati peste cu burta in sus in primele doua zile dupa montaj, apoi nimic.cred ca o sa mai investesc niscaiva roni intr-o butelie cu reductor, ca asta nu are niciun efect.plantele nu par ca ar avea vreo evolutie spectaculoasa, cresc la fel ca inainte.
eram dator cu o revenire asupra subiectului, asa ca iata-ma!

[Email] [Yahoo!]
tropikana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

@popey: Cand ai folosit CO2, ce fertilizanti ai pus si in ce cantitate?

DIY addicted
Valea Plangerii
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

tropikana wrote:@popey: Cand ai folosit CO2, ce fertilizanti ai pus si in ce cantitate?

am pus sera florena 10ml/saptamana pana mi-au aparut alge dupa care am sistat .

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: