[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buturuga ...  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
bakero
Junior member

IP:

aici e forum de acvaristica nu de rezistenta materialelor deci vorbim despre acvaristica, iar lipsa informarii paleste ca scuza pe ce zi ce trece. Daca nu accepti criticile si nu incerci sa devii mai bun nu te tine nimeni pe aici.
Iar a face ipocrit un om pe care nu il cunosti.... smilie

de curiozitate ,cati ani ai amice?Sper sa fie un raspuns ...sincer!

Si am inteles ca asta e un forum de acvaristica ca nu v-am intrebat cate kile are un doberman la maturiate!Deci ,daca ma-ntelegi,ceteste amice de trei ori pana intelegi ce vrea sa zica...EU :-)
Amin!
[Yahoo!]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

bakero wrote:A te da destept intr-un domeniu pe care il stapanesti foarte bine in fata unui incepator in acel domeniu,e o dovada clara de ipocrizie.
...asta cu ipocrizia e ceva nou... asa nu imi aduc aminte sa-l fi caracterizat cineva pe nentu` Albu`
Fi serios...nu cunosti personajul i-ai pus o eticheta total gresita ...da asa e cand intri intr-un forum si in loc de buna ziua se prefera piz...ma-si , chestie de educatie de 7 ani de alea-alea.
In fond iti spunea doar ca nu te-ai orientat cu Pangasiusii tai si ca in general este mult mai corect sa dai un search...si alte bla-blau-ri pe care nu le baga nici `reaq in seama...mai ales newcomerii.
E valabil ce ti-a spus si Ginel caci daca bagi search gasesti mai repede decat apuca cineva sa-ti scrie un raspuns...iar varsta lui fipilica
este nesemnificativa in acest context de vreme ce sa presunem ca un pusti iti atrage atentia ca ai sarit calu` catalogand pe cineva drept ipocrit. In paranteza fie spus habar nu am ce varsta are... Oricum sa fie sanatos

Oricum cred ca ma sa parasesc acest forum rapid,pentru ca n-am cu cine....Multa bafta!!
Ceea ce-ti dorim si noi tie.
...as zice nepotrivire de caracter

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

nu c-ar avea importanta... 26

...
[Yahoo!] [MSN]
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu o sa inteleg niciodata cum de un hobby asa placut, linistit, aduna asemenea "pasiuni". Ma uit mai sus si numar cate posturi au legatura cu acvaristica. Dar (cum spunea si Sandu) cel mai dureros e ca pierdem vremea cu asemenea discutii inutile. Incep sa am o banuiala ca unii chiar asta doresc, dar cred ca solutia este clara: nu merita sa mai pierdem noi vremea, este evident ca nu sfaturi competente doresc, pentru ca le-ar lua in seama.
@ MA
Nu va place ca-i un forum de plante?

Ba ne place, dar parerea mea e ca nu e doar un forum de plante, o anume conjuctura face sa fie un foarte bun forum de plante acvatice si aquascaping, fapt care, asa cum spunea cineva ca "Bolero-ul" lui Ravel i-a umbrit adevaratele si marile sale lucrari, tot asa si performantele de aquabotanica ale forumului au eclipsat poate pe cele legate de pestii tropicali, dar in nici un caz aceste aspecte nu ar fi absente din acest forum.
@ Sandu
Cand am deschis forumul ziceam ca am facut-o in speranta ca vom "agaţa" si catva noi membrii care au depasit de mult nivelul de incepator in ale acvaristicii..
Corect, eu inca mai sper, in fond 1% ar fi o cifra buna, pana acum s-au inscris vreo 40... poate printre ei deja se afla unul. Noi asteptam.

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

INTROS wrote:Nu o sa inteleg niciodata cum de un hobby asa placut, linistit, aduna asemenea "pasiuni"

de suntem balcanici ... iar dupa unii chiar cunami razbonici

...
[Yahoo!] [MSN]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

bakero wrote:A te da destept intr-un domeniu pe care il stapanesti foarte bine in fata unui incepator in acel domeniu,e o dovada clara de ipocrizie.
Reactia mea la Pangasius n-a fost declansata de greseala ta ca l-ai luat, problema e ca nici cind ai aflat cum sta treaba cu pestele nu pareai interesat de rezolvarea problemei. S-o lasam moarta .

fipilica wrote:26
Multi inainte .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Dragilor acvaristi, noi si vechi si rosi in ......coate de la PC
Acest forum este zic eu unul mai profesionist si mai aproape de marile scoli acvaristice consacrate pana acum......mai aproape zic si eu
Ca suntem departe dar avem tendinta ,inceata dar sigura de a ne apropia de ei
Asa ca noi tindem ,80% din cei de pe forum sa luam trenul viitorului ,cine nu vrea sa nu se suie
Sau daca nu tine pasul sa coboare la prima statie
Sau daca depasete limitele bunului simt il aruncam din tren
Nu cere nimeni sa investesti intr-un acvariu de 100 litri 5000 de euro ca sa te dai mare si sa vii pe acest forum sa spui ce tare sunt eu
Limitele bunului simt ,respectul reciproc si un dialog constructiv pe teme virile sa fie baza
Ete... ca m-am luat si eu dupa "bunicuta"
Dar sa sustii ca Seachem Fluorite este spartura de caramida si nimic altceva
Si ca mai bun este solul de la bunica din jurul latrinei
Si il recomanzi cu ardoare
Sigur vei cobori la prima statie
Deci dragilor daca facem ceva sa facem PROFESIONIST bine inteles in limita posibilitailor fiecaruia
Decat sa am 4 acvarii vai de capul lor mai bine unul si bun (placut la vedere)

Ogar batrin dar.... cu miros fin
chitron
Member

IP:

Da ma Ginele dar poate omul a folosito si a considerat ca ie buna,Hai sa vad poate fac o afacere si scot un produs concurent de la omul si ma iau de git cu Astia de la ADA ,DUPLA ,DENNERLE ,SEACHEM si cu fraieri aia de la TROPICA.
Rog reprezentanti firmelor sa nu citeasca ce am scris eu si imi cer scuze pentru cele scrise.

Forum Index » Cyprinidae
Go to: