[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
juwel rekord 600 curge  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
videanuadrian
Junior member

IP:

Constatarea este trista

Aparent curge pe undeva prin partea de jos, zic asta pentru ca acum am vazut ca daca apas pe rama asa de platic mica de imbraca partea de jos a acvariului musteste apa pe acolo, deci e ca si cum acolo este apa.
Ceea ce imi arata ca undeva la o imbinare de jos se pierde apa
O sa mut pestii intr-un acvariu mai mic ca sa il pot goli de apa si pietris sa vad daca se observa ceva pe fund...

Multumesc pentru hinturi/suport.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

videanuadrian wrote:Aparent curge pe undeva prin partea de jos, zic asta pentru ca acum am vazut ca daca apas pe rama asa de platic mica de imbraca partea de jos a acvariului musteste apa pe acolo, deci e ca si cum acolo este apa.
Ceea ce imi arata ca undeva la o imbinare de jos se pierde apa

E posibil sa picure pe undeva pe jos ....... da' e posibil sa picure si pe mai sus, apa sa se prelinga si sa se acumuleze intre rama de jos si acvariu.
Ma tem ca n-o observi "fisura" din lipitura, e foarte greu (chiar imposibil) de observat in lipiturile cu silicon negru.

Daca intr-adevar nu observi nimic suspect in lipitura scoate rama de jos, umple-l cu apa si-o sa fie usor de identificat scurgerea.

Poze: smilie ... Poze cu plante
kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

Dute cu el la emag si scapa de el. Nu are sens sa iti mai bati capul si sa te chinui degeaba. Mai sunt si unele acvarii care cedeaza la transport sau nu e manopera bine realizata. Bafta.

0771 496 835 Lucian
videanuadrian
Junior member

IP:

O sa vorbesc cu cei de la emag sa vedem daca rezolv ceva.
Daca nu, stiti pe careva de se ocupa cu manufacturatu` de acvarii, ca l-as duce acolo sa-i dea cu silicon.
Am incredere ca o sa iasa mai bine decat daca ii dau eu

Merci,

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: